Yıllardır Bu Sektörde Çalışan Uçuş Görevlisi, Uçakta Neden Ayakkabısız Dolaşmamamız Gerektiğini Söyledi

Uçak yolculuğu sırasında hijyen kurallarına dikkat etmek büyük önem taşır. Uçuş görevlisi Destanie, uçak zeminlerinin, özellikle tuvaletlerin genellikle yüzeysel olarak temizlendiğini ve detaylı bir temizlik yapılmadığını belirtiyor. Destanie, uçak tuvaletlerinde bazen zeminde idrar birikintilerine rastlandığını ve yolcuların türbülans nedeniyle istemeden zemini kirletebildiğini ifade ediyor.

Zaman zaman uçuş görevlilerinin birbirinden ilginç tavsiyelerini okuyoruz ve seyahat planlarımızı ona göre şekillendiriyoruz.

Geçtiğimiz günlerde bir uçuş görevlisi uçakta neden ayakkabıları çıkarmamamız gerektiğini söyledi.

"Birçok kişi bundan bahsediyor, ama gerçek şu ki uçakta ayakkabılarınızı çıkarmamalısınız. Uçak zeminlerinin pis olduğunu her zaman biliyordum..."

"Bu uçaklar kapsamlı bir şekilde temizlenmiyor, sadece yüzeysel olarak temizleniyorlar, bu yüzden bu halılar gerçekten çok pis. Üzerinde muhtemelen idrar veya diğer vücut sıvılarının kalıntıları vardır."

Bununla birlikte, birçok uçağın tuvalet zeminlerinin de benzer olduğunu ve düşündüğünüz kadar sık temizlenmediğini iddia etti. Bunun yerine, sadece yüzeysel bir şekilde silindiklerini öne sürdü.

Destanie, bazen tuvalete girdiğinde yerde idrar gördüğünü iddia etti. Bunun, birinin tuvaleti kullanırken türbülansa girmesinden kaynaklanabileceğini belirtti.

Daha da kötüsü Destanie, bir yolcunun tuvaletin her yerine, hatta duvarlara bile dışkıladığı bir olayı hatırladığını söyledi.

İlginizi çekebilir:

Flörtünüzün Size Adeta Yokmuşsunuz Gibi Davrandığı 'Ghosting'in Arkasında Yatan Asıl Sebep Ne?
Bir Trabzon Hatırası: Ev Arkadaşına Uzungöl'den Somon Konseptli Şişe Açacağı Alan Kullanıcı
Astrolog Son Günlerde Görülen Rüyalar İçin 'Dikkatli Olun' Dedi: 'Pusula Niteliğinde Olabilir'

Popüler İçerikler

Pucca, Narin'in Babası Arif Güran'ın Halk TV Muhabiri Ferit Demir'e Tehditvari Konuşmasına Sert Çıktı!
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!