Yıllardır Arayıp da Bulamayanlar, Varlığından Şüphe Edenler İçin G Noktasını Keşfe Çıktık!

Özellikle kadınların orgazm olmasıyla bağdaştırılan, nerede olduğu tam anlamıyla bilinemeyen, aranıp da bulunamayan G noktası; aslında her iki cinsiyet için de çok önemli. Bu yüzden G noktası ve orgazm ile ilgili en ince detayları öğrenmek lazım. Böylece cinsel doyum konusunda farklı bir boyuta geçiş yapabilirsiniz.

Öncelikle nedir bu G noktası?

Yalnızca kadınlara has olmasa da kadınların orgazm olmasında çok daha önemli bir rol oynayan G noktası, uyarılma ve cinsel doyuma ulaşma süreçlerini kolaylaştıran oldukça hassas ve duyarlı bir bölge.

Peki, nerede bu G noktası?

İşte G noktasıyla ilgili en can alıcı kısım da bu. Kadınlarda vajinanın ön duvarında bulunsa da tam yeri kişiden kişiye değişiklik gösterebiliyor. Bu da G noktasının klitoris gibi kolayca bulunabilmesini engelliyor.

G noktasını nasıl bulabiliriz?

Cinsel ilişki esnasında partnerinizle birlikte G noktasının yerini keşfedebilirsiniz. Erkek, işaret ve orta parmağıyla vajinanın  iç kısmından dışarıya ve yukarıya doğru baskı uygulayabilir, ardından da ön vajinal duvarın birkaç santimetre üstüne yoğunlaşarak bu bölgeyi uyarabilir.

G noktasını bulduğumuzu nasıl anlarız?

Partneriniz ön vajinal duvarın birkaç cm üstünde parmaklarıyla ilgili bölgeyi uyarırken idrar yapma isteğiniz artıyorsa, korkmayın! Çünkü doğru yoldasınız. Bu bölgede en çok uyarılan noktayı belirlediğinizde G noktasının yerini de kesinleştirmiş olursunuz.

G noktası orgazmı klitoral orgazmdan farklıdır

G noktası orgazmı, sık sık klitoral orgazm ile karıştırılır. Ancak bu ikisi tamamen birbirinden farklı şeyler. G noktası orgazmında, klitoral orgazmdan farklı olarak alt bedende kasılma, ardından idrar hissi ve sonuçta çok daha büyük bir zevk ortaya çıkıyor.

Erkekler partnerlerinin G noktasını hiçbir zaman bulamayabilir

Ann Summers tarafından yapılan araştırmaya göre erkeklerin %55'i partnerlerinin G noktasını bulamıyor. %36'lık kısmı ise henüz G noktasının ne olduğunu dahi bilmiyor.

Erkeklerin de G noktası var!

Tıpkı kadınlar gibi erkeklerin de G noktası var ancak erkeklerin G noktası anüse yakın bir bölgede konumlandığı için bu noktaya dokunulmasını istemeyebiliyorlar.

G noktasını bulamıyorum diye üzülmeyin

Çiftlerin çoğu G noktasını ilk denemelerinde bulamayabiliyorlar. Bu yüzden üzülmek ve vazgeçmek yerine tekrar denemelisiniz.

Birbirine Dolaşan Kablolar Yüzünden Kafayı Yemek Üzere Olanlara Hayat Kolaylaştıran İpuçları
Vücudunuzdaki Ağrılardan Kurtulmak İçin Ayağınızın Hangi Bölgesine Masaj Yapmanız Gerektiğini Biliyor musunuz?

Popüler İçerikler

Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
Narin Güran Cinayetinde Yeni İddialar Yeni Detaylar: 'Eczaneden Ertesi Gün Hapı Aldılar' İddiası!
YORUMLAR
02.02.2021

Tamam onedio azıp azıp başlık açıyorsunuz onu anladık ama biraz daha mantıkla açsak ARAYANLAR ARAYANLAR BULAMAYANLAR GECE YARISI AZANLAR G NOKTASI KEŞFE ÇIKTIK

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ