Yıllarca Öz Abisi Tarafından Taciz Edilen Twitter Kullanıcısının Tüyleri Diken Diken Eden Paylaşımı

Bu çocuklara bir hayat borçlusunuz!

Bu ülkede çocukluğu çalınan, unutamayacakları travmalarla büyüyen ve yalnızlaştırılan birçok insan var. Bu yaratılan karanlık da yakınlarımızdan geliyor çoğu zaman. Ya baba, ya abi ya da amca/dayı!

Çocuklar ve kadınlar kendilerini güvende hissetmeleri gereken evlerinde her gün kabusu yaşıyorlar. Bunun örneklerini özellikle sosyal medyada çok görüyoruz.

Twitter'dan bir kullanıcı da 5 yaşından itibaren öz abisi tarafından taciz edildiğini ve yaşadıklarını paylaştı bizlerle.

Gördüğünüz gibi hiçbir yerde güvende değiliz...

Yorumlarda buluşalım!

Popüler İçerikler

Çok mu Çok İddialıyız? Brad Pitt'ten Daha İyi Oyuncu Olduğunu Söyleyen İlker Aksum Dillere Fena Düştü!
Ünlü Restorandaki Bir Buçuk Porsiyon Adana Kebabının Hesap Tutarı Dudak Uçuklattı
Bahar Dizisinde Timur'un Her Şeyi Anladığı Sahnedeki Çekim Hatası Gündem Oldu!
YORUMLAR
22.03.2021

Artık hadi canım sen de ya da prim yapmak için uyduruyor diye düşünemiyoruz bile, ülkede sapkınlık almış başını gitmiş. Bu kızımızın anlattığı şeyleri yaşayan kim bilir kaç kişi var.

22.03.2021

Ülkede kadın olup 1 kere bile tacize uğramayan var mı? Yani ben hiç görmedim

23.03.2021

Aslında değil heleki Türkiye gibi Cinselliği bastırılmış bir toplum cinsellik dışında bir şey düşünmediğinden taciz tecavüz uçuşta. Müslüman ülkeyiz falan onlar siyaset propagandası halk müslüman gibi takılmıyor zaten zorunlu da değiller. Millet kimin hayatına burnumu soksam diye düşündükçe olan zorunlu olarak o evde yaşayan kız çocuklarına oluyor. Millet bıraksa kimin kimle naptığını bence bu olaylar azalır. Tabii yobaz kesim ülkede üremeye devam ettikçe biz taciz tecavüz de Afrikayı dahi geçeriz. Bu arada arkadaşların için gerçekten çok üzüldüm elimizden bir şey gelmiyor dava açsan savcılar işine gelene adalet veriyor ki bu da ünlü olman ve birilerinin akraba olman dahilinde.

22.03.2021

Özür dileriz çocuk, keşke elimizden daha fazlası gelse. Takım tutar gibi siyasi parti tutanların, din ile kandırılanların, ağzından salyalar akıtarak sağa sola saldıranların dönemini yaşıyoruz. Bize zaten olan oldu, keşke sizin hayatınız düzelse.

TÜM YORUMLARI OKU (38)