Türk pop müziğinin efsane ismi Sezen Aksu, 5 yıl aradan sonra yeni albümü “Paşa Gönlüm’ün Şarkıları” ile geri dönüyor. Albümde Ferdi Tayfur’un “Bana Sor” adlı şarkısını yeniden yorumlayan Aksu, büyük bir sürprize imza attı. Şarkı, Annem Ankara dizisinin yeni bölüm tanıtımında ilk kez dinleyiciyle buluştu. Yayınlanmasıyla birlikte sosyal medyada adeta yorum yağmuru başladı. Kimi Aksu’nun yorumunu çok beğenirken, kimi “keşke orijinal haliyle kalsaydı” diyerek eleştiride bulundu.
Bu fetöcu niye ortalığa çıkmaya başladı darbeden sonra ne güzel evinden dışarıya çıkamıyordu 10 seneye yaklaştı halk unutmuştur moduna mı girdik yine. Teröre destek veren vermeyene de iki eliniz iki cihanda da kanlı lekeli diyen kadın utanmadan nasıl çıkıyor şehitlerden ve ailelerinden utanmadan
Sanatçı denen kişi takım tutmaz, siyasete girmez, onu sevenleri 2 ye bölmez. Sanatçı ise sanatı ile gündeme gelir sesini duygusunu sahnesinde gösterir. o yüzden insanlar çok tepkili bence. ayrıca bir sanatçının diğer sanatçıya saygı duruşunda bulunması özel ve güzel bir davranıştır. Ustaya saygı her sektörde saygı ile karşılanır. bence sapla samanı ayırmakta zorlanıyor bu halk.