Yıllar Sonra İlk Kez Yazılanlara Baktığını Söyleyen Farah Zeynep Abdullah Sinirlerini Hoplatan Yorumu Açıkladı

Yaptığı açıklamalarla, sosyal medyada attığı taşlarla, kombinleri ve oyunculuğuyla sık sık gündem olan Farah Zeynep Abdullah, Kazıklı Maria ile The Bırtcast'e konuk oldu. Bugüne dek sinirlerini en çok bozan yorumu açıklayan Farah, konunun derinine inip ders de verdi.

Yıllar önce hayatımıza giren Farah Zeynep Abdullah, oyunculuk performansıyla olduğu kadar özel hayatında yaptığı açıklamalar ve sosyal medyadaki atışmalarıyla da sık sık gündem oluyor biliyorsunuz.

En son geçtiğimiz yıl başlayan Yılmaz Güney polemiğinin son ayağı olan Nur Sürer tartışmasıyla gündem olan Farah Zeynep Abdullah, yine lafını sakınmamıştı hatırlarsanız.

Kaçıranlar için detaylardan bu içeriğimizde bahsetmiştik:

İpler Yine Gerildi: Farah Zeynep Abdullah, Ödülünü Yılmaz Güney'e Adayan Nur Sürer'e Tepki Gösterdi

Geçtiğimiz saatlerde Kazıklı Maria ile The Bırtcast'e konuk olan Farah Zeynep, Bihter filminden meme ucu meselesine derin bir sohbet etti. Konu sosyal medyaya ve sosyal medyada yazılanlara geldiğinde ise yaptığı itiraf çarpıcıydı.

Bugüne dek en sinir olduğu yorum sorulan Farah Zeynep Abdullah, yıllardır kendisi için yazılanlara bakmadığını söyledi ve sırf bu soruya cevap verebilmek için o gün baktığını dile getirdi. Sinirini hoplatan yorumun ise gülüşüne takılıp kendisini Recep İvedik'e benzettiğini söyleyen kullanıcıya ait olduğunu itiraf etti.

"Bu sabah baktım ve ne biliyor musun? Beni gerçekten üzdü. Şu; 'Gülerken biraz daha ağzını kapatmayı ve kibar olmayı deneyebilir. Kadının içinden Recep İvedik çıkıyor resmen" dedi.

'Ya bu çok kötü bir şey bence bu. Gülmeye laf edilmesi... Bir erkeğe de bunu söylesen sinirlenirdim yani sana ne?' diyerek sözlerine devam eden Farah Zeynep, sosyal ortamda da yüksek sesle gülen birilerinin uyarılmasından rahatsız olduğunu vurgulayıp, 'Bunu kim öğretti? Neden böyle bir şey öğretildi? Bunlar çok çirkin fikirler yani. Bunlar tüyler ürpertici fikirler!' ifadelerini kullandı.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Biri Dur Desin: Annesinin Kanser, Ablasının Anoreksiya Olduğunu Söyleyen Bahar Candan Suçu Sosyal Medyaya Attı
Şarap Üretmek İçin Kolları Sıvayan Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer'den Kurt Efe'li Bağ Bozumu Çıkarması!
Pes Artık: Halsey, Yeni Şarkısında Lösemi Olduğu Dönemde Alev Aydın'dan Göremediği Desteği mi Anlattı?
Aman Eksik Kalmayın: Hakan Sabancı'ya Liseli Aşıklar Gibi Düşen Hande Erçel, Biricik Sevgilisini Kalbine Yazdı

Popüler İçerikler

Ankara'daki Terör Saldırısında 'Z' Harfi Detayı: Rusya'da Kullanılan Bir Sembol!
Alkışlanacak Sahne: Kızılcık Şerbeti, Atatürk'ü Yine Unutmadı!
TUSAŞ'a Terör Saldırısı Sonrası Instagram, YouTube, Twitter, Telegram ve TikTok'a Erişim Kısıtlandı
YORUMLAR
27.10.2024

Sunucu yani sunucuysa eğer! Toplum içinde yüksek sesle kahkaha atamazsın konuşamazsın bu bir KADIN için değil toplumda ki tüm bireyler için zorunludur. Sananesi mananesi yok mesela erkek toplu taşımada bacaklarını gere gere oturamaz çünkü bu bir edeptir karşıda ki insana saygı duymaktır. Aynı şekilde anıra anıra kahkaha atamazsın çünkü bu da bir edeptir. Cidden bu ülkenin okumuş etmiş tipleri bile bu ayrımı yapamayacak seviyedeyse biz suya bu demekle başlayalım ya.. Çok zor değil bi 50 60 sene sonra Atatürk'ün bahsettiği milletler seviyesine geliriz heralde.

27.10.2024

İşte ama bunu bir cinsiyete özel söylersen söylediğin şeydeki doğru olan alt metnin anlamı kalmıyor. O yüzden cinsiyetsiz konuşup toplumsal olarak hoşgörülü saygılı olmalıyız. Erkek yapamaz Kadın yapar, Kadın yapamaz Erkek yapar. Tüm o toplumdaki etik kuralların gerçeğini cinsiyetçi bir yaklaşımla alabora ediyor. Yoksa dediğinde haksız değilsin.

27.10.2024

Yılmaz Güney karşısında tutum sergileyip akabinde HDP'nin pembe versiyonuna demeç vermek...

27.10.2024

kanka HDP ile bunun alakası yok

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ