Yıllar Sonra İlk Kez Super Bowl'da Sahne Alan Rihanna'nın Yeniden Hamile Olduğu İddiaları Şovu Gölgede Bıraktı

57. Super Bowl karşılaşmasının devre arasında uzun süredir albüm çıkarmayan ve sahne almayan Rihanna'nın olacağının açıklanması aylar öncesinden heyecan yaratmıştı. Ünlü şarkıcının şovu beğeni toplarken hamilelik iddiaları da magazin gündemine oturdu.

Son albümü "Anti"yı 2016'da çıkaran , son canlı performansını da 2018'de gerçekleştiren Rihanna müzikal anlamda derin bir sessizliğe gömülmüştü.

2017'de kendi kozmetik markasını çıkardı, daha sonra da hem bu markanın hem de iç çamaşırı ve kıyafet markası olan Savage x Fenty'nin işlerine ağırlık verdi. Müzikten de uzaklaştı, ancak hayranları ondan ümidini asla kesmedi.

Geçtiğimiz Ekim ayından nihayet "Black Panther: Wakanda Forever" filmi için kaydettiği yeni şarkısı 'Lift Me Up'la dönmüş ve hayranlarını sevindirmişti.

Aradan geçen yıllar içinde ünlü şarkıcının hayatında pek çok gelişme oldu; en önemlisi de Mayıs ayında ilk bebeğini kucağına almasıydı.

Kendi adını taşıyan markalarıyla dolar milyarderi oldu, uzun süredir arkadaşı olan A$AP Rocky ile ilk çocukları olan oğullarını kucaklarına aldılar. Bu dönemde müziğe vakit ayıramaması hayranlarını üzüyordu. Ancak 'Lift Me Up', geri dönüşünü ilk müjdecisiydi.

Bir diğer büyük haber de Super Bowl'du. Her yıl devre arasında dünyanın en popüler isimlerinin çıktığı yılın en önemli spor gecesinde bu yıl Rihanna'nın olacağı açıklanmıştı.

Dün gece yayınlanan şovda 5 yıl sonra ilk kez sahneye çıkan Rihanna, en sevilen şarkılarından karışık bir gösteri düzenledi.

Rihanna'nın sürpriz konuğu yoktu, ancak performansında yüzlerce dansçı ona eşlik etti.

5 yıllık mola ve yeni annelikle performansında eksikler olduğu ortadaydı, ancak profesyonellikle muhteşem bir iş çıkarmayı başardı.

Rihanna'nın dans yeteneği kariyerinin başından beri tartışmalı bir konu olsa da, dansçılar durumu toparladı. Özlediğimiz şarkıları yeniden canlı dinlemek ve sahne ruhu gayet yerindeydi.

Performanstan ziyade dikkat çeken ise Rihanna'nın belirgin karnı ve hamilelik iddialarıydı.

İki kat üst üste kırmızı tulum giyen ve ikinci katın fermuarını göbek altına kadar çeken şarkıcının göbeği "Rihanna ikinciye hamile mi? sorusunu gündeme getirdi.

Performansı sırasında sık sık karnına dokunması da bu iddiayı güçlendirdi.

Sosyal medyada hemen spekülasyonlar başladı. Kimilerine bu lohusa göbeğiydi, kimilerine göre de kesinlikle hamileydi.

'Herkes Rihanna'nın yeniden hamile olup olmadığını anlamaya çalışıyor.'

"Yeni albüm hayalleri başka bahara kaldı", "Rihanna'nın hamile kombinlerini yeniden göreceğiz" gibi yorumlar yapıldı.

'Bir temsilci, şov sonrası Rihanna'nın hamile olduğunu doğruladı' gibi haberler de dolaşmaya başladı.

Belki doğum sonrası kilolarını veremedi ve beden olumlama yapan bir markası olduğu için korse gibi yöntemlerle gizlenmek de istemedi. Eğer öyleyse yapılan bu yorumlar acımasız.

Ancak ünlü yıldızın yeniden hamile olma ihtimali de pek uzak değil. Peki siz ne düşünüyorsunuz, Rihanna sizce hamile mi?

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Can Yaman Deprem Yardımıyla İlgili Kendisini Eleştiren Kişilere Çok Sert Cevaplar Vererek Herkesi Şaşırttı
'The Boys' Dizisinin Homelander'ından Kahramanmaraş Depremi İçin Örnek Hareket
Tüm Türkiye'yi Yasa Boğan Kahramanmaraş Depremi'nin Ardından Ünlü İsimler de Yardım İçin Harekete Geçti!

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
YORUMLAR
13.02.2023

rihanna hamile mi umurumuzda degil onedio. bu donemlerde magazin haberleri yapmayin. insanlarimiz oluyor kayiplarimiz var.

13.02.2023

Ağzına sağlık..

13.02.2023

ne bok yaparsa yapsın rihanna çok umurumuzda, bir keşten bir keş daha dünyaya getirsin.. kendi derdimiz kendmize yeter. acaba bir karecik yardım veya taziye mesajı yayınlamış mı türkiye için mı o dana rihanna

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ