Yıllar Sonra İlk Kez: Ajda Pekkan'ın 24 Saniyelik Reklam Filmi İçin Alacağı Ücret Dudak Uçuklattı!

Sabah'tan Ömer Karahan'ın haberine göre yıllardır hiçbir reklam filminde rol almayan Ajda Pekkan, ilerleyen günlerde bir tekstil firması için kamera karşısına geçecek. Süperstar'ın 24 saniyelik reklam filmi için alacağı ücret ise dudak uçuklatacak cinsten!

1970'li yıllardan beri 'Süperstar' ismi ile anılan Ajda Pekkan'ı tanıdığınızı düşünüyoruz. Kendisi yıllara meydan okuyan güzelliği ve enerjisi ile sık sık gündeme gelen isimlerden biri.

Konserlerine hala hız kesmeden devam eden ünlü sanatçı, şimdilerde uzun zaman sonra ilk kez bir tekstil firmasının reklam filminde rol almak için hazırlanıyor.

Sabah'tan Ömer Karahan'ın haberine göre Ajda Pekkan'ın tekstil firmasının yalnızca dijital reklamları için ekran karşısına çıkacağı ve 24 saniyelik reklam filmi için 5 milyon TL kazanacağı öğrenildi.

Ünlü sanatçının yer aldığı reklam filmi ise tam 24 saniye! Yani Süperstar rol aldığı reklam filminin her saniyesi için 208 bin TL kazanacak!

Popüler İçerikler

Fransa'da Geri Dönüşüme Gönderilen Aracın Türkiye Fiyatı İçinizi Sızlatacak...
Dünya Basını Derbiyi Nasıl Gördü? Fenerbahçe - Galatasaray Maçının Manşetleri
Elazığlı Mehmet 120 Bin Liraya Aldığı Tarlasına Fidan Dikerken Roma Dönemine Ait Eser Bulunca Hayatı Değişti
YORUMLAR
26.09.2024

benim ömrümü harcayip alacagım evin fiyatı 24 saniyeymiş ...

Ajda Pekkan son 10 yılda ne üretti?

26.09.2024

'İki Şirket' Detayı İlk Kez CHP Raporunda: İliç Faciasının Arkasından Hileli Başvuru Çıktı! TBMM İliç Maden Kazasını Araştırma Komisyonu'na hazırladıkları raporu sunan CHP, şirketin 222 milyon TL'lik vergi borcunun silindiğini ve maden sahasında yaşanan birçok iş kazasının kamuoyundan saklandığını bildirdi. Raporda ayrıca ÇED sürecinde hile yapıldığının tespit edildiği, liç sahasına oksitli cevheri getirip yığan Kartaltepe Madencilik adında ikinci bir şirketle daha ÇED'e başvurulduğu belirtildi.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ