Yıllar Sonra Gelen Matrix'in 4. Filmi The Matrix: Resurrections'ı İzleyip Eleştirilerini Paylaşan Kullanıcılar

The Matrix serisinin uzun zaman sonra gelen dördüncü filmi The Matrix Resurrections, 24 Aralık cuma günü Türkiye'de vizyona girmeye hazırlanıyor. 

Peki beklentileri karşılayacak mı, yoksa hayal kırıklığı mı olacak?

Lana Wachowski'nin bu kez tek başına yönetmen koltuğunda yer aldığı The Matrix Resurrections, özellikle üçlemenin ilk filmi The Matrix'in izinden giderek hikayeyi bir ileri aşamaya taşıyor.

Keanu Reeves ve Carrie Anne Moss'un başrollerini paylaştığı, Lana Wachowski’nin yönetmen koltuğunda oturduğu filmin basın gösterimi yapıldı.

Film, 22 Aralık'ta ABD'de hem sinemalarda hem de HBO MAX'te yayınlandı. Türkiye'de ise 24 Aralık cuma günü vizyona giriyor. Erkenden izleyip yorumlarını paylaşan sinema severlerin eleştirilerini almaya başlamış durumda. Bizler de sosyal medyadan filmle ilgili o eleştirileri derledik:

Filmin son fragmanını izlemek isterseniz:

Popüler İçerikler

TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
YORUMLAR
23.12.2021

Devam filmi olarak değil de , başka bir hikaye ile çıksalardı eminim daha iyi sonuçlar alınırdı..

Pasif Kullanıcı
23.12.2021

Fragman daha güzeldi en azından devamını kendim tamamlamıştım ama film topu topu 1 dakikadan ibaret gerisi saçma sapan aksiyon gereksiz cümleler..Keşke makinalarla insanların ilk savaşını anlatan Matrix'den önceki zamanı filme alsalarmış tıpkı Yüzüklerin Efendisinden sonra Hobbit serisinin olması gibi..En azından bu kadar sıçmazlardı. Belki sonuna da Marvel filmlerinin sonu gibi bu 1 dk Neo&Trinity'ye ne oldu diye bişiler ekselermiş daha iyi olurmuş neyse yönetmen senaristi değilim zaten banane aq.

26.12.2021

Yasal yolla evlenmeden çocuk yapmak yerıne sanırım en son evlenen resimde çocuk bekleyen JENNİFER LAWRENCE yi severim güzel filmleri var ama DONT LOOK UP genelde BİLİNEN AYNI konulara değiniyor anlatılanlara göre tabi İZLEMEK LAZIM ama MATRİX ise geçmiş, şuan ve gelecektir bu yüzden ,ayatı AŞK KOMEDI TARİH dizisi çekip ezber sözlerle SİYASET DİN konuşarak geçen Almanya bizi kıskanıyor diyen AKP lilerle birde 1 kişinin heykelini dikip 1 kişinin resmini asıp Atatürkü tek adammış gibi anlatıp

23.12.2021

İlk film dışında kalan tüm filmleri kötü bence, ilk filmin güzel tarafı bir simülasyondayız ne gerçek ne sahte bilmiyoruz ve arkasında olan hikaye güzeldi, devam filmleri yeni bir şey yapalım dan çok para gelsin diye yapılmış vasat işlerdi.

26.12.2021

HAYATI AŞK KOMEDI DRAM TARİH dizisi çekerek geçmiş çoğu TURK İNSANIMIZIN yani Sıyaset din konuşup ATATÜRK FATİH ERDOĞAN ATATÜRK FATİH ERDOĞAN diyerek LİDER ODAKLI yaşayan kitlelerin , 2 3 sene eğitim alan Can yaman,Kıvanç tatlıtuğ, Ara bulut, Çağatay Ulusoyu, Beren Saat, Birce Akalay ,Demet Özdemir gibileri 5 10 20 sene spor yapmış KEANU REEVES, TOM CRUISE, SCOTT ADKINS, JASON STATHAM, CARRİE ANNE MOSS ile eşit seviysinde görüp ICRYPEX in reklamında dediği gibi Geçmişi bugunu ve yarı GELECEĞİ anlatıp Kahramanlıği gösteren IMBD de 9.6 7 alması gereken MATRİX 4 ü İZLEYİP ANINDA ELEŞTİRİ yapmaları komik, 5 6 ay yada 3 4 yıl sonra MATRİX 4 yıne FARKLI AÇIDAN BAKIP HAYATI SORGULUYOR derler. SİZ ÖNCE MATRİX,,YUZUKLERIN EFENDİSİ,, REPLİKALAR, IRON MAN, WONDER WOMAN , BEN ROBOT gibi FİLM DİZİ YAPIN SONRA GELİN ELEŞTİRİN.

TÜM YORUMLARI OKU (34)