Yıllar Önce Yapılan Ağaçlandırma Çalışmalarının Öncesi ve Sonrası Fotoğraflarını Görünce Huzurlu Bir Nefes Alacaksınız!

SefiBolge isimli bir twitter hesabı yıllar yıllar önce yapılan ağaçlandırma çalışmalarının şimdiki hallerini paylaşıyor. Biz de baktıkça mutlu olduğumuz bu güzel fotoğrafları öncesi ve sonrası olarak sizlerle paylaşmak istedik. 

Kaynak: SefiBolge

Keyifli okumalar! 

1. Isparta

2. Çanakkale

3. Afyonkarahisar, Çay

4. Konya, Akşehir

5. İzmir, Bergama

6. Mersin, Tarsus

7. Balıkesir

8. Isparta

9. Edirne, Keşan

10. Kastamonu

11. Sinop

12. Manisa

13. Çorum

14. Hatay

15. Manisa, Saruhanlı

16. Elazığ

17. Ankara, Eymir Gölü

18. Ankara

19. İstanbul, Terkos

20. Konya, Yeğren

21. Bursa, Çiviliçam Köyü

22. Konya, Belekler

23. Bolu, Gerede

Popüler İçerikler

Bahar Dizisinde Timur'un Her Şeyi Anladığı Sahnedeki Çekim Hatası Gündem Oldu!
Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
Avukatı Doğruladı: Tutukluluğunun Devam Etmesini Kaldıramayan Dilan Polat İntihara Kalkıştı!
YORUMLAR
20.12.2018

Ellerinden tek-tek öperim bu ağaçlandırmayı yapanların. İçim açıldı yemin ederim. Çelebi eserlerinde yazıyordu: -Trabzondan ağaça binen bir sincap ağac dallarıyla İzmire kadar gidebilirmiş. O derecede Anadoluda sık ormanlar varmış. Sultan Selim de sefere çıktığında ondan önce oduncular destesi gidiyormuş Anadolunun her yeri orman olduğundan ağaçları kese kese yol yapıyorlarmış diye duydyum. Neyse ağaç eken eller dert görmesin

19.12.2018

TÜRKİYE EN ÇOK AĞAÇ DİKEN ÜÇÜNCÜ ÜLKE: Birleşmiş Milletler Çevre Programı’nın (UNEP) 2007 yılında 1 milyar ağaç dikme hedefine şimdiden ulaştığı ve Türkiye’nin 150 milyon ağaç ile en çok ağaç diken üçüncü ülke olduğu açıklandı. UNEP’in açıklamasına göre, 2007 yılında dikilen 1 milyar ağaç fidanının, iklim değişimini biraz olsun yavaşlatması bekleniyor. UNEP’in başkanı Achim Steiner’in verdiği bilgiye göre devletler, firmalar ve şahıslar tarafından dikilen bu fidanların büyüdükçe, küresel ısınmaya yol açan karbondioksit gazını tüketerek, iklim değişimine karşı büyük mücadele vereceklerini belirtti. Etiyopya, 700 milyon fidanla ağaç dikme yarışında birinci sırayı aldı. Ama yüzyıllar önce yüzde 40’ı orman olan bu ülkede, bu kadar fidan dikimine rağmen orman alanı bugün sadece yüzde 3’lere yükselebildi. Meksika ise 217 milyon fidan ile ikinci sırada yer aldı.

19.12.2018

Bi anda havadaki oksijenin arttığını hissettim ohhh miss.

TÜM YORUMLARI OKU (20)