Yılın En Eğlenceli Zamanları: Venüs İkizler Burcu Transiti Burçları Nasıl Etkileyecek?

Venüs 11 Nisan Salı günü İkizler burcuna geçiş yapıyor. Venüs İkizler burcu geçişi bizi duygusallıktan biraz olsun uzaklaştıracak. Daha eğlenceli meselelerle uğraştığımız ve daha girişken olduğumuz bir döneme giriş yapacağız. Yılın en şanslı dönemlerinden biri olan Venüs İkizler sizi nasıl etkileyecek, gelin bir bakalım...

İkizler burcundaki Venüs aşkı harekete geçirecek.

Venüs aşkın, güzelliğin ve uyumun gezegenidir. İlişkilerimizi (özellikle aşk hayatımızı) yönetir ve her biçimiyle uyum ve işbirliğini bünyesinde barındırır. Her yıl, Venüs İkizler sadece bir kez zaman geçirir ve güzellik, sevgi mesajını herkese yayar.

Temel olarak, İkizler burcundaki Venüs herkesi sosyal bir kelebeğe dönüştürür.

Dışarı çıkma ve insanlarla tanışma dürtüsü güçlü olacaktır.

İnsanlara fiziksel özelliklerden çok zihinleri ve kişilikleri nedeniyle ilgi duyacaksınız.

İkizler, iletişim ve zekanın burcudur, yani bu süre zarfında insanlara fiziksel özelliklerden çok zihinleri ve kişilikleri nedeniyle ilgi duyacaksınız.

Yeni şeyler deneme zamanı...

Geleneksel kalıplardan çıkıp yeni şeyler denemek, olduğunuzdan daha heyecanlı hissetmek ve farklılıkların cazip gelmesi tam da Venüs İkizler temasıdır.

Koç Burcu

  • Sevgili Koç burçları odak noktanız dışa dönük, çünkü Venüs artık gökyüzünün sizin için algınızla, kısa mesafeli seyahatlerle ve yeni beceriler öğrenmeyle ilgilenen bir bölümüne giriyor. Artık enerji dolu hissediyorsunuz ve harekete geçmeye hazırsınız.

Boğa Burcu

  • Boğa burçları bu dönemde kendinizi şımartmaya hazır olun. Yönetici gezegeniniz Venüs şimdi ikinci evinizi aydınlatıyor. Bir Boğa olarak, ikinci ev Boğa burcunun evi olduğu için bunlar iyi bildiğiniz şeylerdir. Kendinizi aşırı romantik hissediyorsunuz. En sevdiğiniz yemekleri yiyin. Partnerinizle kaliteli zaman geçirin. Bekar Boğalar, gizli bir hayranın dikkatini çekebilecek bir özgüven artışı hissedecekler.

İkizler Burcu

  • İlgi odağı olmaya hazır olun sevgili İkizler, çünkü Venüs artık burcunuzda! Size adeta manyetik enerji katacak. Ortamların peşinden koşacağınız için isteklerinizi dizginlemek daha zor olacaktır.

Yengeç Burcu

  • Sevgili Yengeç, 12. evdeki Venüs sizi bilinçaltının sessiz ama yaratıcı derinliklerine çekerken, çok ihtiyaç duyulan bir dinlenmenin tadını çıkarmanın zamanı geldi. Rüyalarınıza dikkat edin hatta not alın. Bir partnerle derin bir düzeyde bağlantı kurmak istiyorsunuz. Bir yoga sınıfına katılmak veya birlikte meditasyon yapmak, son derece samimi ve tatmin edici olabilir.

Aslan Burcu

  • Sevgili Aslan, Venüs arkadaşlıklar ve gelecekle ilgili 11. evinizi aydınlatırken, önümüzdeki ay tamamen ortak ilgi alanlarının eğlencesine kendinizi kaptırmakla ilgileneceksiniz. İkizler burcunun etkisiyle, grup etkinlikleri büyük olasılıkla esprili şakalar ve eğlenceli bir enerjiyle parlayacak. Kelime oyunları veya el becerisi gerektiren aktiviteler bu dönemde tercih edilir ve zihinsel keskinliğinizin arttığını fark edebilirsiniz. Bekar Aslanlar, arkadaşlarıyla dışarıdayken yeni ve özel biriyle tanışabilir

Başak Burcu

  • Sevgili Başak, kariyerin önümüzdeki ay biraz daha az göz korkutucu gelebilir, çünkü Venüs gökyüzünün kariyer ve kamusal statü ile ilgili bir bölümünü aydınlatıyor. Cazibeniz ve yetenekleriniz artık fark ediliyor hissedebilirsiniz. ve takdir veya terfi alabilirsiniz.

Terazi Burcu

  • Sevgili Terazi, macera ve keşif ruhunuz şimdi ateşlendi! Çünkü yönetici gezegeniniz Venüs artık uzun mesafeli seyahat ve dünya görüşüyle ​​ilgili dokuzuncu evinizi aydınlatacak. Ortaklıklar, eğlenceli bir enerji artışı görecek ve belirli bir varış noktası olmayan bir karayolu gezisi veya yeni bir vahşi doğada yürüyüş gibi bir gezi planlamak için harika bir zaman.

Akrep Burcu

  • Akrep burçları Venüs, sekizinci evinizde! Sekizinci ev Akrep'in evi olduğundan, önümüzdeki ay kendinizi evinizde hissedeceksiniz sevgili Akrep. Şimdi neyin gerçek olduğunu ortaya çıkarmak için hayatın daha derin gizemlerini keşfetmek istiyorsunuz. Ama bu enerjiyle sessizce oturmak yerine bunu paylaşmak iyi gelebilir.

Yay Burcu

  • Sevgili Yay burcu, yakın ilişkilerede sevgi ön plana çıkıyor. Çünkü Venüs gökyüzünün bire bir ortaklıklarla ilgilenen kısmını parlatıyor. Burcunuzun karşısında, Venüs'teki İkizler çekiciliği artırıyor ve diğerleri sizi artık kalp şeklindeki gözlüklerle görüyor. Partnerinizle yaşadığınız zorlukları atlattığınızı düşünüyor, doğru zamanda söylenecek doğru şeyi biliyor gibisiniz.

Oğlak Burcu

  • Sevgili Oğlak Venüs şimdi gökyüzünün sağlık, diyet ve günlük rutininizle ilgilenen bir bölümüne giriyor. Fitness hedeflerinizi uygulamak veya yeme alışkanlıklarınızı değiştirmek istiyorsanız bunu kolayca yapabilirsiniz. Eğlence ve işi karıştırma eğilimi olabilir. Bu nedenle dengeyi koruduğunuzdan emin olmanız iyi olur.

Kova Burcu

  • Sevgili Kova, Venüs artık gökyüzünün zevk, yaratıcılık ve çocuklarla ilgili bir bölümüne girerken her şey gönlünüzce olacak. Kendinizi ritme bırakıp eğlenmeye ve huzurlu hissetmeye çalışın.

Balık Burcu

  • Balık burçları konfora ve aile ile geçirilen zamana öncelik verebilirsiniz. Ancak aklınız dışarda olacaktır. Eğlenmeye ve gezmeye zaman ayırın. Arkadaşlarınızla güzel zamanlar geçirebilirsiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir:

Astrolojide Jung Asteroidi Nedir? Asteroit Jung Burcunuza Göre Psikolojiniz Nasıl?
Sıkışmış ve Kronik Halsiz Hissediyorsanız Çakralarınız Bloke Olmuş Olabilir! Kötü Enerji Nasıl Temizlenir?
Aşkta Bir Türlü Yüzünüz Gülmüyorsa İlişkide Devamlı Sınava Tabi Tutulduğunuzu Gösteren Konumlarınız Olabilir!
Aleyna Tilki'nin Doğum Haritasına Göre Ona Şöhret ve Zenginlik Veren Özel Konum Nedir?

Popüler İçerikler

Yine Aynı Müdür Yine Olay: Müdür Yardımcısının Kapısını Kırdırıp İçeriye Girdi
Geçtiğimiz Hafta Sözlendiği Ortaya Çıktı: Şehidin Son Görüntüleri Yürekleri Dağladı
Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede