Yıldız Tilbe'den Sokak Köpekleri Paylaşımı: 'Saldıran Köpeklere Halk Zehirli Et Versin, Hepsi Gebersin'

Türkiye son günlerde sokak köpeklerinden kaçarken yaralanan ya da hayatını kaybeden gençlerin haberleriyle sarsıldı. Antalya ve Isparta'dan üst üste gelen haberler, başıboş köpek sorununu yeniden kamuoyunun gündemine taşıdı.

Antalya'da bir kız çocuğu köpeklerden kaçarken kamyonun altında kalarak bacağını kaybetti.

Köpekten Kaçarken Kamyonun Çarptığı Mahra'nın Sağ Bacağı Kurtarılamadı

Isparta'da ise üniversiteli Rabia, günler süren yaşam mücadelesini kaybetti.

Köpekten Kaçarken Otomobilin Çarptığı Üniversiteli Rabia, Yaşam Savaşını Kaybetti

Şarkıcı Yıldız Tilbe de yaşananlara ilişkin Twitter'dan bazı paylaşımlar yaptı.

👇

Tilbe, Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda sokakta yaşayan köpekleri hedef alarak 'Bölge halkı zehirli et versin hepsi gebersin' dedi. 👇

'İnsan parçalayan köpekleri sevmek için bir sebep göremiyorum'👇

'İnsan parçalayan köpeklerin katillerden farkı yoktur'

Şarkıcı Aynur Aydın: 'Açıklaman üzücü olmuş' 👇

Yıldız Tilben'nin paylaşımlarına, hayvanseverler '#yıldıztilbehaddinibil, #sokakhayvanlarısahipsizdeğil' etiketleri ile tepki gösterdi 👇

Yıldız Tilbe'ye gelen tepkiler için 👇

Sokakta Yaşayan Sahipsiz Köpeklerin Zehirlenip Öldürülmesini İsteyen Yıldız Tilbe Eleştirilerin Odağında!

Popüler İçerikler

THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
İşitme Testine Kürtçe Engeli: Türkçe Bilmeyen Kadına SRT Testi Yapılmadı
JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
YORUMLAR
12.03.2022

Eğer dünyadaki tüm böcekler yok olursa, 50 yıl içinde hayat sona erer. Ancak eğer dünyadaki tüm insanlar yok olursa, 50 yıl içinde bütün yaşam formları kendini yeniler ve gelişir. Jonas Salk Biz doğaya muhtacız Doğa bize değil Doğa için insan böcek bir. Biz çok havalanmışız Matah zannediyoruz kendimizi Çok önemli varlıklar değiliz aslında Dünya nüfusu 8 milyar bu hızla üremeye devam edersek köpekler değil biz birbirimizi yiyeceğiz. Über zenginler kendini kurtarır biz kendimizi yağma yığma su savaşları açlık kıtlığı içinde buluruz. Bu gezegeni babamızın malı gibi hor kullandık Hakkımız yoktu Tüm kainat insanoğlu için yaratıldı egosundan kurtulamazsak zaten yok edip yok olacağız O zaman köpekler gülmeyecek halimize EGOSİSTEM out Ekosistem in.

13.03.2022

Ya tamam madem köpekler için kendini değersiz görüyorsunuz öldürün kendinizi biz bize yaşarız bu gezegende

12.03.2022

Hayvanseverliği de futbol takımı tutar gibi tutan, sırf dostlar alışverişte görsün diye o leş gibi aşırı nitratlı, aşırı tuzlu kuru mamaları, bakterili iğrenç yemek artıklarını sokaklarda sağa sola döken, hayvanları zerre kadar sevmeyen ama içindeki şiddeti, pisliği, çirkefliği hayvanları bahane ederek ortaya çıkaran insan topluluğu Türkiye'de kendine hayvansever diyor. Yıldız Hanım ölen küçük kızın haberini okumuş ve biraz duygulsal davranmış ama özünde haklı. Dünyada her yerde saldırgan, başıboş hayvanlar itlaf edilir yalnız bu itlaf işleminin öyle mahalle sakinlerince değil sadece insanlara zarar verme potansiyeli olan saldırgan, ya da hasta, ya da kuduz hayvanlar için, eğitim personel tarafından şiddet içermeyen yöntemlerle yapılması gerekmektedir.

13.03.2022

baştan sona deli saçması bi yorum

12.03.2022

arkadaşım neden linç ediyorsun o kazada ölen gencecik kız kardeşin yada ailenden biri olsaydı yada o bacağı kopan küçücük kız senin çocuğun olsaydı yine aynı seyleri soylermiydiniz? Gereksiz prim kasmayın sırf çocuğu bir ay köpek sevsin diye alıp ikinci ay sokağa atanlar kısırlaştırma işleminin yeterli olmaması barinaklarin yeterli olmayışı maalesef bu sorunları ortaya çıkarıyor.Bencede insana çoluk çocuğa saldıran bütün itler zehirlenmeli gerek yok burda ota boka prim kasmak için tartışma açmaya vesselam.

12.03.2022

Her şeyi birbirine karıştırmışsın genç

TÜM YORUMLARI OKU (55)