Yıldız Tilbe'den 'Muhalefete Şarkı Verdi' İddiasına Yanıt: 'Şarkılarım Hiçbir Siyasetin Temsilcisi Değildir'

Seçim çalışmalarında “Kandıramazsın Beni” adlı şarkısını kullanması için muhalefete izin verdiği iddia edilmişti. Müzisyen Yıldız Tilbe iddialara sosyal medya hesabından yanıt verdi.

Erdoğan'ın “Şayet bir gün milletimiz tamam derse ancak o zaman biz kenara çekiliriz” sözlerinin ardından sosyal medyada ‘TAMAM' kampanyası başlamıştı.

Atılan Tweetler 1 Milyonu Aştı! Erdoğan'ın 'Millet Tamam Derse Çekiliriz' Açıklaması Sosyal Medyanın Gündeminde

Yıldız Tilbe’nin içinde “1-2-3-4 tamam, daha da katlanamam” kelimeleri geçen "Kandıramazsın Beni" adlı şarkısı da en çok paylaşılanlar arasına girmişti.

'Şarkılarımın yalnızca beni temsil etme hakkı vardır. Şarkılarım hiçbir siyasetin temsilcisi değildir. Ben siyasetin hiçbir tarafında yokum, olmadım. Şarkılarım da olmadı, olmayacak. Memleketim için herşeyin hayırlısını dilerim her zaman, hepsi bu. Şarkılarımı herhangi bir siyasi mecrada propaganda olarak duyarsanız,bilin ki haberim ve iznim yoktur. Daha ne diyeyim? Hiçbir partiyi tutmuyorum. Allah memleketimiz için hayırlısını nasip etsin her zaman. Ülkemize birlik huzur versin rabbim. Siyasetten nefret ederim'

Popüler İçerikler

Türkiye'den İsrail Kararı: Türkiye, İsrail ile Tüm Ticari İlişkilerini Durdurdu
Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
YORUMLAR

Siyasetten nefret ederim cümlesiyle bitirmesi çok tatlı yaa :)

10.05.2018

Yıldız reis =)

10.05.2018

Ben de siyasetten nefret ederim lakin bu seçim ülkemiz ve geleceğimiz için önemli olduğundan gidip oyumu kullanacağım.. bence Yıldız abla da oyunu kullanmalı.

10.05.2018

siyasetten nefret ederim : "bana dokunmayan yılan bin yaşasın"

TÜM YORUMLARI OKU (15)