Yıldız Tilbe'den Dikkat Çeken 'Kadınlar Günü' Paylaşımı

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolasıyla sanatçı Yıldız Tilbe'den dikkat çeken bir paylaşım geldi. Tilbe, ''Kadınlar günü kutlamasına gıcık oluyorum'' dedi. 

Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Hesaplarını aktif olarak kullanan Tilbe, Kadınlar Günü ile ilgili yaptığı paylaşımlarla dikkat çekti.

Tilbe, '8 Mart Dünya Kadınlar Günü' için "Kadınlar günü kutlamasına gıcık oluyorum" dedi. Kısa sürede paylaşımına çok sayıda tepki gelen Tilbe, "Kadınlar günü kutlamasının çıkış noktası olan kadınları, saygı ile anıyorum. Kadınlara her gün kutlu olsun. Bir gün ne ki, yarısı bitti bile. Hayat kutlu olsun" ifadelerini kullandı.

'Üniversiteler Fuhuş Evi' Diyen Ebubekir Sofuoğlu'na Komik Ceza

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
Geçtiğimiz Hafta Sözlendiği Ortaya Çıktı: Şehidin Son Görüntüleri Yürekleri Dağladı
Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
YORUMLAR
08.03.2023

Ablam haklı kadınlar gününü böle sevgililer günü gibi bişey olarak algılayıp kutlayanlara bende gıcık oluyorum anmakla kutlamak arasında ince bi çizgi var….

08.03.2023

kadın olmayı,kadın olmanın kötü bişey olmamasını kutluyolar,burdaki derin bi anlam var.esas sevgililer günü gibi içi boş değerler niye kutlanıyor,bu benzetme saçmalık.

Hayvanlar hakkında söylediklerinden sonra Yıldız gibi kaydın resmen.

09.03.2023

psikolojsi bozuk bir zavvallı kendisi düşünceleir çok kirli

08.03.2023

bu kadını yarım dinleyip tam anladığını zannedenler.. devamını beklemeden sabırsızlıkla eleştirmek için tüm bildikleri kelimeleri art arda siraliyorlar. diyor ki, bir gün yetmez, yarısı bitti bile. amacına yönelik kutlansa keşke.. diyor ama yine çoğunluğu kadın kullanıcılardan yarım akillariyla tam olarak eksi not alıyor.. en çok ben üzülüyorum "birey" olarak.. bu yeni çağın filozof kadıni, yıldız Tilbe, bu ülke zekası için cidden fazla..

TÜM YORUMLARI OKU (25)