Kral Hareket! Yıldız Futbolcu Lionel Messi'nin Bir Programda Verdiği Ronaldo Cevabı Herkesi Mest Etti

Geçtiğimiz günlerde Arjantin'in kupayı kaldırmasıyla son bulan 2022 Katar Dünya Kupası finalinin şüphesiz en çok konuşulan ismi Arjantinli yıldız Lionel Messi olmuştu. Finalin ardından rekor üstüne rekor kıran Messi, her yaptığıyla gündem olmaya devam ediyor. Ünlü yıldız bu kez katıldığı bir programda kendisine sorulan bir soruya verdiği Ronaldo cevabıyla çok konuşuldu.

2022 Katar Dünya Kupası finalinde Arjantin'i şampiyonluğa götüren yıldız futbolcu Lionel Messi, tüm dünyayı ekranlara kilitlemişti.

Finalin ardından önce Instagram'da en çok beğeni alan fotoğraf rekorunu kıran Messi, en son ayağındaki kırmızı kurdelenin hikayesiyle gündeme gelmişti.

Detayları burada anlatmıştık;

Dünya Kupası'nın Kahramanı Olan Messi'nin Ayağındaki Kırmızı Kurdelenin Hikayesi Herkesi Derinden Etkiledi

Dünyaca ünlü futbolcu bu kez katıldığı bir radyo programında "Messi'siz bir listede sana göre Dünyanın en iyi futbolcuları kim?" sorusuna verdiği cevapla gündeme geldi.

İlk olarak Neymar, Mbappe, Hazard, Suarez ve Agüero gibi ünlü futbolcuların isimlerini sayan Messi, kendisine Cristiano Ronaldo'yu neden saymadığı sorulunca "Onu benimle birlikte listeden çıkardım." cevabını vererek herkesi mest etti.

Messi'nin bu cümleleri "Tüylerimiz diken diken oldu" gibi tepkilerle karşılandı. Herkesin bildiği gibi futbol dünyasının en güzel rekabetini izleten Ronaldo ve Messi saha dışında ise birbirlerine büyük saygı duyan iki dünya yıldızı olarak anılıyor.

İşte Messi'nin gündem olan Ronaldo cevabı;

Messi'nin bu cevabıyla ilgili siz ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım...

Popüler İçerikler

Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
YORUMLAR
27.12.2022

Spor tarihinde rekabeti bu derece doruklarda yaşayıp üstüne bir de kariyerlerinin neredeyse son yıllarına kadar kafa kafaya sürdüren ama birbirlerine bu kadar saygılı duran başka bi ikili olmadı heralde. Nadal - Federer ikilisi de saygı konusunda bu şekildeydi ama Messi - Ronaldo rekabetinin yanından geçemezler. Keza Formula 1’de rekabet olarak çok büyük adamlar kapıştı ama pistte birbirlerine kaza yaptırarak öldürmeye dahi kalkıştılar. Boks’tan söz etmeye gerek yok zaten kulak koparmalar mı dersin ‘whats my name’ diye god mod’a takıp rakibi kulak memesi kıvamına getirenler mi dersin. Bi belki basketbol’da Kobe - Lebron çok büyük rekabet ve dostluğu bir arada götürüyodu ama onlar dahi Messi - Ronaldo kadar insanların aklına kazınmayacak. Jordan zaten rakip makip bırakmadı koca NBA’i sildi süpürdü. Şanslı insanlardık bu ikiliyi yıllarca canlı canlı izledik. Gelecek nesiller yarrağamı bulur böylesini..

28.12.2022

son cümleye kadar ne diyo la bu dedim ama son cümlende de ben mesh oldum kardeşim tebrikler...

Pasif Kullanıcı
28.12.2022

Zlatan İbrahimoviç olsa ne cevaplar verirdi artık:))Malum adam kendini Tanrı görmüştü bir ara:))

28.12.2022

o adam ayrı bi ekol bro :D

28.12.2022

aaaa messiye bak sen... "kibirli kenafir gözlü sinsi" sözümü geri alıyorum o'zaman :))

TÜM YORUMLARI OKU (11)