Yıldırım ve Kalya İlk Duruşmaya Katılmadı

Genç Fenerbahçeliler taraftar grubu kurucusu Sefa Kalya da Kalya'nın hakaret davası açtığı Aziz Yıldırım da ilk duruşmaya katılmadı.

Kadıköy Şükrü Saracoğlu Stadı'nda düzenlenen şampiyonluk kutlamasında Genç Fenerbahçeliler (GFB) kurucusu Sefa Kalya'ya hakaret ettiği gerekçesiyle Aziz Yıldırım'ın yargılanmasına başlandı.

Anadolu 49. Asliye Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya 4 aydan 2 yıl 8 aya kadar hapsi istenen Aziz Yıldırım ve şikayetçi Sefa Kalya katılmadı.

Duruşmada tarafları avukatları temsil etti. Duruşmada söz alan Kalya'nın avukatı Serkan Sarıyaprak şikayetlerinin devam ettiğini belirterek, Yıldırım'ın cezalandırılmasını talep etti.

Yıldırım'ın avukatı Deniz Tolga Aytöre ise müvekkilinin işleri nedeniyle duruşmaya katılamadığını kaydederek, 'Bir sonraki celse Yıldırım'ı hazır edeceğiz. Mazeretli sayılmasını talep ediyorum' dedi.

Mahkeme, Yıldırım'ın avukatının talebi doğrultusunda bu celse için mazeretli sayılarak gelecek celse duruşmada hazır edilmesine karar verdi. Mahkeme, bir sonraki celse geçerli bir mazeret olmaksızın Yıldırım'ın hazır edilmediği takdirde 'yakalama emriyle' duruşmaya getirileceğini belirterek duruşmayı erteledi.

DHA

Popüler İçerikler

Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
MasterChef'te Mide Bulandıran Olay: Yemeğin İçinde Kımıldayan Şey Kurt mu?
Diyarbakır’da Kaybolduktan 19 Gün Sonra Ölü Olarak Bulunan Narin Güran’ın Adli Tıp Raporu Tamamlandı