Yılbaşı İçin En Yaratıcı 10 El Yapımı Hediye Önerisi

1. Mutfağını sevenler için

Pazara mı gidersiniz, nereden alırsınız size kalmış ama alın bir kaç tane mutfak eşyası, birleştirin, ooh mis gibi hediye.

2. Midesine düşkünlere gelsin

Alın birkaç çikolata, eritin, katın içine birsürü lezzetli şey, sonra dondurun, tadından yenmez. Kime verirseniz verin bunu, en sevdiği insan siz olursunuz.

3. Süper kahraman kumbarası

Kavanoz, kesici alet, boya ve yaratıcılık. Bu kadarı yeter bence.

4. Evinin kokusu senden olsun.

Eski mumları eritip içine kokulu bitki koyun ve dondurun, işte her şey hazır. Tabi fotoğraftaki gibi güzel göstermek size kalmış.

5. Bunlar da eğlenceli mumlar.

Maksat fikir olsun.

6. Özel tasarım çerezlik

Bambu kaselerden alıp ahşap boyasıyla istediğiniz gibi boyayın. Kaseler sizin tasarımınız olsun, insanlar da mutlu olsun :)

7. El boyaması fincanlar

Aynı şekilde fincanları da boyayabilirsin. Sadece boş fincan ve porselen kalemi alman gerekiyor. Sonrası yaratıcılığına kalmış. Tabi fotoğraftaki gibi çikolatalar da fena olmazdı.

8. Poster yapın

Yeteneğiniz varsa ona poster yapın, yoksa da internetten bulup çıktı alın :D Bari çerçeve yaptırın da ben yaptırdım diyin.

9. Yılbaşı süsleri

Herkes yılbaşı süslerini sever herhalde, ellerinizle yılbaşı süslerini boyayabilirsiniz.

10. Maske yapın

Yılbaşında bir ev partisine gidiyorsanız, eğlenceli maskeleri çıktı alıp ev sahibini mutlu edebilirsiniz, hem siz de eğlenmiş olursunuz.

Sonra da içten sevinçlerini izlersiniz.

Popüler İçerikler

Mert Demir'in Ateşine Düşen Düşene: Yılmaz Morgül ve Selen Görgüzel'den Sonra Hatice de Kendini Parçaladı!
Arka Sokaklar'a Dönen Şevket Çoruh'tan Kahkaha Attıran Serenay Sarıkaya Göndermesi!
Güldür Güldür Show'un Sevilen Karakteri Geri Dönüyor!
YORUMLAR
15.12.2014

şu yılbaşı bi geçse de şu ürün tanıtımlarından bi kurtulsak arkadaş. (boş yere altına " sen de bakma o zaman gibi bişi yazmayın; kafamı çevirdiğim -doğrusu göz bebeklerimi çevirdiğim olur heralde monitör karşısında- her yerde bunları görüyorum. o yüzden öyle bir şey yazarsanız: -"siteye de girmeyek mi gardaş???..." diye sorarım yani doğal olarak.)

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ