Yılanın Isırdığı Hemşire Entübe Edildi! Yetkililerden Uyarı

Antalya’nın Manavgat ilçesinde hemşire Ayşegül Özünal, evinin bahçesinde yılan ısırması sonucu kaldırıldığı hastanede entübe edildi.

Manavgat Devlet Hastanesi’nde görevli hemşire Ayşegül Özünal, saat 15.00 sıralarında Dolbazlar Mahallesi’ndeki evinin bahçesinde dolaşırken yılan tarafından ayağından ısırıldı. 

Ayağında bir acı hisseden Özünal, ne olduğunu anlamak için eğildiğinde yılan tarafından ısırıldığını görünce bayıldı. Bu sırada yanında bulunan arkadaşının haber vermesiyle olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi.

Hayati tehlikesi devam ediyor

Sağlık ekipleri tarafından Manavgat Devlet Hastanesi’ne getirilen hemşire Ayşegül Özünal, ilk müdahalenin ardından Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü. Entübe edilen Ayşegül Özünal’ın hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi.

Yetkililer hava sıcaklıklarının arttığına dikkati çekerek, özellikle kırsal mahallelerde yaşayanları yılan ve zehirli hayvanların ısırmalarına karşı uyardı.

İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

İsrail'in Eurovision'da Men Edilmediği Açıklandı: 5 Ülke Eurovision'dan Çıktığını Açıkladı
Zam Yapılmayacak! 'Bazı' Memurlara Kötü Haber: Tartışmalara Neden Olan 30 Bin TL Memur Zammı İptal Oldu!
TasteAtlas Açıkladı: Türkiye'nin En Kötü Yemeği Belli Oldu!
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
06.06.2022

Zehirli yılan var mıymış Antalya'da şaşırdım

07.06.2022

şaşırdım ve korktum

Acil şifalar diliyorum! İnsanın başına ne zaman ne geleceği belli olmuyor.

Annemin hayati tehlikesi yok şuan da neyse ki, kangren riskini azaltmak için ameliyata aldılar.

07.06.2022

çok geçmiş olsun, tuzak filan koyun bahçelerinize, yılan kaçıran kimyasallar filan var

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ