Yıllardır Peşini Bırakmayan Tacizci Sapık Yüzünden Hayatı Kabusa Dönen Rabia Hemşirenin İsyanını Duymak Zorundayız!

Yetti artık!

Yaşadığımız şu ülkede, tacize ve şiddete uğrayan kadınlara her gün bir yenisi daha ekleniyor. Erzurum Atatürk Üniversitesi'nde görev yapan hemşire Rabia Karakaya da onlardan yalnızca biri.

Rabia Karakaya da birçok kadın gibi çevresinden ve adalet sisteminden destek bulamayınca bugün Twitter'a başvurdu. Canından ve hayatından endişe eden birçok kadın gibi sesini buradan duyurmak istedi. 👇

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Bu da Rabia hemşireyi taciz eden sapık ruhlu Bilal Yılmaz'ın ta kendisi.

Rabia gibi birçok kadının sesini duymak zorundayız! Kulaklarımızı kapatıp, 'bana dokunmayan yılan bin yaşasın' diye diye üç maymunu oynayamayız! Artık yeter!

18 Yaşındaki İpek'e Tecavüz Ederek Ölümüne Sebep Olan Musa Orhan'ın Tahliye Edilmesine Twitter'dan Tepkiler Çığ Gibi Büyüyor!

Popüler İçerikler

Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
YORUMLAR
27.08.2020

Lan acaba bir grup insan evladı gözü pek bir araya gelip. Kanunun hakkından gelemediği şunun gibi tipleri sakat bırakacak ve bir daha insan içine çıkamayacak duruma getirecek uygulamalar yapamaz mı? Mafyaysa mayfa suç örgütüyse suç örgütü! Ama kimsesiz kadınları kızları koruyacak bir örgüt. Adam gibi namuslu adamlardan oluşan bir örgüt. Kanundan, Polisten, savcıdan korkmayan şerefsizlerin kafasını kıracak bir örgüt! Hiç ummadıkları anda karşısına çıkıp yaptığı şerefsizlikleri ağzından burnundan getirecek bir örgüt!

27.08.2020

Keşke...

27.08.2020

Bilalin bıyıkları zaten herşeyi açıklıyor

27.08.2020

Herif zaten tacizci kombinini üzerine geçirmiş. Tipi zaten her şeyin özeti gibi. Genelleme yapmak istemiyorum ama şu kompozisyondan 1 tane mi doğru adam çıkmaz. Bir seferde insan olmayı marifet sayın.

TÜM YORUMLARI OKU (15)