Yettiniz Artık! TikTok Fenomeni Gökhan Özbolat Bir Kadını Darp Ederken Instagram'dan Canlı Yayın Yaptı

Bu adamla ilgili nasıl bir işlem yapılacak çok merak ediyorum!

TikTok artık Türkiye'de değil, tüm dünyada en popüler sosyal medya uygulamalarından bir tanesi. Komik videolar, insanların kendilerinin yarattığı küçük senaryolu filmler bu uygulamada yer buluyor.

Ancak bazen her şey göründüğü gibi de değil. Örneğin TikTok'ta ünlenen bu çiftin videosu çok konuşulmuş, daha sonra Müge Anlı'ya kadar uzanan ilginç gerçekler ortaya çıkmıştı.

Detayları merak eden bu içeriğimize bakabilir.

TikTok Videosu Olay Yaratan Çiftle İlgili Müge Anlı'ya Kadar Uzanan Şaşırtıcı İddialar Ortaya Atıldı

Şimdi ise çok daha vahim, hatta korkunç bir olayla karşı karşıyayız. İsminin Gökhan Özbolat olduğu söylenen bu kişi bir TikTok fenomeni.

Kendi çapında bir hayran kitlesi yarattığı da söyleniyor. Gökhan Özbolat, sosyal medya hesaplarından korkunç bir olayı gerçekleştirdiğini belgeledi.

Videoda bu kişinin bir kadını darp ettiği açıkça görülüyor. işte o video:

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Söz konusu video sosyal medyada büyük bir infial yarattı. Gökhan Özbolat'ın tutuklanması için bir hashtag bile oluşturuldu. Bu tepkilerin ardından Gökhan Özbolat, Instagram hesabından açıklama yaptığı hikayeleri paylaştı. Özrü kabahatinden büyük diye buna derler herhalde!

Kadına şiddettin hiçbir şekilde mazereti olamaz. Bu istatistiklere dahil olacak bir kadın arkadaşımızın daha şiddet görmesine tahammülümüz kalmadı.

Popüler İçerikler

'İmam' Halil Konakçı, İlber Ortaylı'ya Ateş Püskürdü! 'Bizans Tohumu, Yunanlı, Dönme!'
Öğretmen Olmak İçin Şartlar Değişiyor: Öğretmenler Artık Üniversiteden Sonra Atanamayacak!
Araştırma: Türkiye'de En Çok Hangi Yemekler Sipariş Ediliyor?
YORUMLAR

sen öyle bi g.v.tsın ki, kadını dövüyosun, sonra kafam güzeldi, aldatılma vardı diyorsun. At ağızlı aldatmış olması sana dövme hakkı mı veriyor salak ? Sonra diyorsun ki .r.spu kaşar bilmem ne. madem çok delikanlı adamsın .r.spuyla ne işin var ? demekki 2 kere g.v.tsın. sonra zaten gönlünü aldım diyorsun hala arkadaşız diyoruz sen nasıl bir g.v.tsın anlamadık biz.

24.08.2020

Önce Türkçe'sini sonra kendisini sikeceksin.

24.08.2020

nolur kapatılsın şu tiktok saçmalığı. millet izlenmek için ne bok yiyeceğini şaşırdı.

24.08.2020

Aslında o kadar güzel içerikler var ki. Algoritmaya bağlı olarak insana gösteriliyor. Bana hiç gelmiyor bu hanzolar mesela. Ama o kadar çok iğrenç içerik var ki. Bunun da önünün alınabileceğini sanmıyorum.

TÜM YORUMLARI OKU (47)