Yettiniz Artık! Engelli Bir Çocukla Dalga Geçerek Ofansif Mizah Yaptığını Zanneden ve Haluk Levent'e İthamlarda Bulunan Twitter Kullanıcısı

Bugün bir kez daha rezillik olarak adlandırabileceğimiz bir olaya şahit olduk. 'siravealot' isimli bir Twitter kullanıcısı engelli bir erkek çocuğunun fotoğrafıyla dalga geçtiği bir tweet attı ve daha sonra Haluk Levent'e bazı ithamlarda bulundu. Gelin hep birlikte bakalım.

İnternet, bilgisayar ve akıllı telefonlar hayatlarımızın tam ortasında yer almaya başladıktan sonra binbir türlü şey okuduk, izledik ve yazdık. Düşüncelerimizi birilerine ulaştırmak bizlere keyifli geldi fakat çok zaman geçmeden bazılarının iki like uğruna vicdanlarını çöpe attığını gördük.

Bunlardan biri de ofansif mizah yaptığını zannederek bu tweet'i atan "siravealot" isimli Twitter kullanıcısı. Engelli bireyin fotoğrafıyla keyif alarak dalga geçti.

Ama aslında rezillikten başka bir şey değil.

Bu Tweet'i gören bir kullanıcı da Haluk Levent ve AHBAP ekibine bildirdi. Bunun üzerine de tweet sahibi "İçinde karı muhabbeti yok Haluk Levent gelmez." yazdı.

Bu yazışmaları gören Haluk Levent de haklı olarak tepki gösterdi.

Kimse kimseye mizah yapamazsın demiyor. İnsanların hastalıklarıyla, engelleriyle dalga geçmek mizah değildir. Bunun mizah olduğunu savunanda da vicdana dair en ufak kırıntı yoktur.

Siz bu konuyla ilgili ne düşünüyorsunuz?

Popüler İçerikler

Demet Akalın 5 Bin TL Ödeyen Kiracısının Üstüne Bir de Misilleme Yaptığını Görünce Sinirlerine Hakim Olamadı
Yeni Sezonda Hayata Geçecek! TFF Hakemler Konusunda Büyük Adım Attı
Icardi ve Wanda Nara'yı Ahlaksız Bulan Batuhan Karadeniz'e Eski Sevgilisinden Bomba Tesirli Karşılık
YORUMLAR
06.02.2019

Yapmayın mizah falan ya! Kim istedi senden mizah yapmanı işsiz gereksiz. Daha mizahın anlamını bilmez kalkmış mizah yaptırmadınız diyor. Hem suçlu hem güçlü hem kör hem sağır hem beyinsiz doğmuş.. yani arkadaşın kendisi engelli aslında.

Pasif Kullanıcı
06.02.2019

herşeyi sikinize takıp sallarsanız olacagı buydu.kız da haklı.engelli oldugu için dalga geçmiyosunuz da sadece onun mu kalbi var?herkesle dalga geçiyosunuz..milletin eski estetiksiz halini alıp caps yapıyosunuz,şişman haliyle,kısa haliyle,makyajsız haliyle,yarışmada bişeyi bilmedigi zaman..herkes mükemmel ya..başkalarına bok atarak egonuzu tatmin ediyorsunuz sadece oturdugunuz ve hiçbi sikime yaramadıgınız yerden,egleniyorsunuz sadece.hepiniz suçlusunuz!sadece engelli oldugu için dokunmuyosunuz..o da yanlış..herkesin kalbi var,kimseyle alay etmeyin,sadece engellilerle degil!kızın beyni yetmemiş yapmış ama sizin beyniniz de engele kadar yetiyo farkınız bukadarcık işte..kimse sizin güzellik veya zeka standardınıza girmek zorunda degil..insanları rahat bırakın.sadece engellileri degil.onlara ayrımcılık yaparak aslında daha çok incitiyorsunuz,bu durumun daha çok farkında olmalarını,daha çok farklı olduklarını hissettiriyosunuz.dalga geçin demiyorum ama kimseyle geçmeyin,sadece onlarla degil.mizah yapmayın gebermezsiniz,çok istiyosanız açın kendi götünüze bakıp gülün.inanın ki kendinizle ilgilenirken başkalarıyla ugraşmaya vakit bulamayacaksınız;eger düzgün bir insansanız tabii..

06.02.2019

Özel eğitim okuyorum ve şuan staj görüyorum. Ya bir görseniz o kadar sevgi bekliyorlar o kadar sevgi dolular ki insanın sımsıkı sarılası geliyor. Bu kadar masum insanlara neden yapılıyor bu? Sevgi göstermek yerine dalgasını yapıp üstüne bi de haklıymış gibi başkalarıyla da dalga geçiliyor demesi var ya. Birazcık vicdan be .

TÜM YORUMLARI OKU (98)