Yeşim Salkım, Dilan Polat Hakkında Sürekli Paylaşım Yapanlara Ateş Püskürdü: Şöhret Olmak İçin Konuşuyorsunuz!

Kara para aklamak ve vergi kaçırmak suçlarından Dilan Polat, Engin Polat ve ailesi gözaltına alınmıştı. Olayla ilgili son gelişmeye göre Polat çifti soruşturma sonunda tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi. Türkiye'nin uzunca bir süre gündeminden düşmeyecek bu konu hakkında oyuncu Yeşim Salkım kendi isyanını paylaştı. Detaylar içerikte!

Dilan-Engin Polat çifti ve yakın akrabaları geçtiğimiz gün İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınmıştı.

İkiliye yöneltilen suçlar arasında kara para aklama, vergide usulsüzlük ve futbol müsabakalarında bahis ve şans oyunları düzenlenmesi kanununa muhalefet yer alıyor.

Aylardır tüm zenginliklerini Türk halkının gözüne gözüne sokan çiftin gözaltına alınmasının sebebi ise kaçma hazırlığı içinde olduklarına yönelik tespitlerdi.

Dilan Polat ve eşi bir süre daha ülke gündeminden düşmeyecek gibi gözüküyor. Zira kendilerine yöneltilen suçlar arasında "suç işlemek için örgüt kurma suçu" da bulunmakta.

Ancak Mali Suçlar Araştırma Kurulu (MASAK) henüz incelemelerini bitirmedikleri için konuyla ilgili bilgiler kesinleşmiş değil. Çift en son tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi.

Dilan Polat önümüzdeki günlerde ülkenin gündeminde olacak dedik ama bundan rahatsız olanlar da yok değil. Geçtiğimiz gün oyuncu Yeşim Salkım sosyal medya hesabından Dilan Polat olayları hakkında çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

Yeşim Salkım, uzun süredir Dilan Polat yayınları yapanlara bir video paylaşarak seslendi.

Salkım, "Türk polis teşkilatının, savcıların ve gazetecilerin yapacağı işi kendileri yapmaya çalışıyor. Artık bırakın gerçek gazeteciler işini yapsın, herkes Dilan Polat hakkında ünlü olmak için konuşmasın" dedi.

Salkım videosunda, "Depremde can veren insanların haklarını da bu şekilde arıyor musunuz? Hiç müteahhitleri dile getiriyor musunuz? Hayır getirmiyorsunuz" dedi.

Salkım'ın isyanı dikkat çekti: "Orada magazin var!"

'Dilan Polat tarafında magazin var, dedikodu var, nasıl gündem olabilirim var. Ama 6 Şubat depremlerinde bu yok, sadece acı ve adalet arayışı var. Çünkü depremmiş, afetmiş bunlar hakkında konuşmak size ün, şöhret getirmez. Gerçekten adalet arayışında değilsiniz!' ifadelerini kullandı.

Siz Yeşim Salkım'ın isyanı hakkında ne düşünüyorsunuz? Buyrun yorumlara...

Bunlar da İlgini Çekebilir

Türk Halkı Çok Umutsuz! IPSOS, Türkiye'nin 100. Yılında Çarpıcı Sonuçları Olan Bir Araştırma Yayınladı
Erdoğan'ın Hamas Açıklamasının Ardından İsrail'deki Marketler Türk Mallarını Boykot Etme Kararı Aldı
6 Şubat Depremlerinde Hatay'da Yaşanan Felaketi Konu Alan "Şahsi Meselemiz" Adlı Filmin Çekimleri Başladı

Popüler İçerikler

TikTok Akımı Facia İle Bitti: 15 Yaşındaki Çocuk Cinsel Organını Yaktı!
Apartmanın Bodrumunda Cinsel İlişkiye Girerken Yakalanan Çift, Ev Sahibini Dövdü!
Şeriat Karşıtı Paylaşımı Nedeniyle Hakkında Dava Açılan Feyza Altun'un Cezası Belli Oldu!
YORUMLAR
04.11.2023

Kara para aklarken “ben hapse girsem iki çocuğuma kim bakar” demeyeceksin, şopar kocan, müptezel kardeşin, anan, kayınların vs etrafındaki herkesin kimliğni kullanıp şirket açıp vergi kaçıracaksın(yani vatana ihanet), bir de yüzsüz yüzsüz konuşacaksın, gerçekten az bulunur orospu çocukluğu örneği, neyse iç yağlarınız eritin gerisine muhatap olmayon, zaten karı kafayı yer yakında

06.11.2023

cidden şopar mıymışlar? Bi bana mı öyle geliyo diyordum

Pasif Kullanıcı
04.11.2023

iyi de durup dururken dilan polat magazin olmadi, unlu olmak icin her seyi yaptiktan ve insanlari kiskirttiktan sonra bunlar oldu. o yuzden uzun suredir konusuluyor fakat gerekli gereksiz herkesin konustugu fikri dogru.

04.11.2023

Şarkısı ama güzeldi, günlerce dinlerdim bir enerci alırdım vallahi.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ