Yeşillik Satan Teyzenin Tüm Tezgahını Satın Alan Güzel İnsan

İyi insanlar iyi ki varlar... Yeşillik satarak evini geçindirmeye çalışan teyzenin tüm tezgahını alan güzel insanı izliyoruz...

Kaynak: @alparslanvip

Popüler İçerikler

Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
Avukatı Doğruladı: Tutukluluğunun Devam Etmesini Kaldıramayan Dilan Polat İntihara Kalkıştı!
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
25.06.2020

bir yandan teyzemin kibarlığı dilenmeyip iki kuruşluk dereotlarını satmaya çalışması....öte yandan ülkeyi soyup soğana çeviren bir bok yapmadan 5 er maaşlar alan sözde müslümanın önde gideni ama sülalesi haram yemekten dana gibi olmuş kifayetsin şerefsiz mahlüklar....ahh ulan bu dünyada hakikaten adalet sağlayan yokmudur yahuu?

25.06.2020

Teyzenin naifliği.

25.06.2020

Inanilmaz naif ve bir o kadar da mukemmel konusan bir teyze. Keske hayat ona bu sartlari sunmasaydi, o da boyle calismak zorunda kalmasaydi. 4-5 maas alan eski sporculara bakinca, bu ulkenin asla gelismeyecek olmasi insani uzuyor maalesef. Ayrica buradaki arkadaslara ithafen; bazi iyilikler birilerinin gozune sokarcasina yapilmali ki, iyiligi cogaltabilelim. Devir ve ulke sartlari maalesef bunu gerektiriyor. Ben boyle seylerde art niyet gormuyorum. Ne video sahibini taniyoruz, ne amacinin disinda bir sey yapiyor diyebiliyoruz. Bu videoyu gorup, gulumsememizi sagladigi icin tesekkur etmeliyiz.

TÜM YORUMLARI OKU (15)