Yeşilçam’ın Efsane Oyuncusu Müjde Ar’ın Son Halini Görmeniz Gerek: Çok Beğenildi!

Müjde Ar, Kibar Feyzo filmiyle adından söz ettirmiş, Yeşilçam'ın en beğenilen kadın oyuncularından bir tanesiydi. Televizyon ekranlarında tekrar yayınlanan Kibar Feyzo filmi, Müjde Ar hakkında yapılan araştırmaları da artırdı. Herkes ünlü oyuncunun şimdi nasıl göründüğünü merak etti. 

İşte Müjde Ar hakkında detaylar...

Müjde Ar, Kibar Feyzo filminde Kemal Sunal ile birlikte rol almış ve canlandırdığı Gülo karakteriyle akıllara kazınmıştı.

Şener Şen, Adile Naşit, İhsan Yüce, İlyas Salman ve ERdal Özyağcılar'ın yer aldığı Kibar Feyzo Türk sinemasının en tanındık filmleri arasında yer alıyor. Oynadığı sayısız filmle Türk sinemasının en önemli oyuncularından birisi olan Müjde Ar, şu sıralar gözlerden uzak bir hayat yaşıyor.

Müjde Ar, Yeşilçam'ın en çok tanınan ve sevilen isimleri arasındadır. Başarılı oyuncu, Yeşilçam'ın kült filmlerinde rol almıştır ve günümüzde hala adının anıldığı bir isimdir.

Müjde Ar, Tosun Paşa, Kibar Feyzo, İffet, Arabesk, Teyzem, Ah Güzel İstanbul, Gülen Gözler gibi filmler başta olmak üzere birçok Türk filminde rol almıştır.

Uzun yıllar boyunca sinemada aktif bir rol alan Müjde Ar, son zamanlarda gündemden uzak bir hayat yaşamaktadır.

Eskiden rol aldığı filmlerin televizyon ekranlarında tekrar yayınlanmasıyla Müjde Ar hakkında yapılan araştırmalar da artmaktadır. Müjde Ar'ın şimdilerde Bodrum'da sakin bir hayat sürdüğü bilinmektedir. Ar, eski Kültür ve Turizm Bakanı Ercan Karakaş ile evlidir.

Müjde Ar'ın son halini görenler ise gözlerine inanamadı. Yeşilçam'ın başarılı oyuncusu yıllar geçtikçe güzelliğine güzellik katmaya devam etti!

Müjde Ar, sosyal medya hesabından son olarak bu fotoğrafını paylaşmıştı.

Müjde Ar, sosyal medya hesaplarından ara ara paylaşımlar yapmaya devam ediyor. 

Müjde Ar'ın Instagram Hesabı

Popüler İçerikler

Konya'da 14 Yaşındaki Öğrencisini Taciz Eden Lise Öğretmeninin Cinsel İçerikli Mesajları Mide Bulandırdı
Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
Yalı Çapkını Hayranları Ferit'i Görmek İçin Tekneyle Sete Gitti!
YORUMLAR
19.01.2023

anasına mı benzemiş biraz :))

18.01.2023

Harika.

19.01.2023

canım benim.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ