Yeşilçam'ın Efsane İsmi Serdar Gökhan'dan Burak Özçivit'e Ağza Alınmayacak Sözler!

Yeşilçam'ın usta oyuncularından Serdar Gökhan yaptığı bir açıklamada Burak Özçivit hakkında ilginç sözler sarf etti. Gittiği bir festivalde Özçivit'in kendisine saygısızlık ettiğini söyleyen ünlü oyuncu sözleriyle genç ismi adeta yerden yere vurdu. Özçivit hakkında 'Kulağımın kılı kadar üzerimde etkisi yok' dedi. İşte detaylar...

Diriliş Ertuğrul dizisinde Süleyman Şah'ı canlandırmış olan usta oyuncu Serdar Gökhan, geçtiğimiz gün bir festivale katıldı.

Aynı festivalde Burak Özçivit, Azra Akın, Nurgül Yeşilçay gibi pek çok ünlü ismin de yer aldığı öğrenildi. Tüm oyuncular sahneye çıkarken Burak Özçivit ve Nurgül Yeşilçay'ın diğer isimlerle birlikte yer almaktan kaçındığı iddia edildi.

Serdar Gökhan olayın aslını bir televizyon programında açıkladı. Gökhan, "12 oyuncu sahneye oturduk, programın devam etmesini bekledik. 2 boş sandalyeye o iki arkadaşım oturması lazım." dedi.

Usta oyuncu durumu ve o anki kargaşayı anlatırken sözlerine şu ifadelerle devam etti, "Kulisten duyduğum seslere kadar "Ben gelmem, ben çıkmam" diye bağrışmalar duydum".

Kuruluş Osman dizisinde başrolde yer alan ünlü oyuncu Burak Özçivit'i kıskandığı yönünde söylemler bulunan Serdar Gökhan, "Ben onu kıskanıyormuşum, kulağımın kılı kadar benim üzerimde bir etkisi yok" diyerek herkesi şaşkına çevirdi.

Gökhan öfke dolu sözlerine "İki tane kaş çatmayla oyunculuk olmuyor. Önce oyunculuk öğrensin. Türkiye'yi temsilen gittiğimiz etkinlikte yanımıza oturma tenezzülünde bulunmadılar." şeklinde devam etti.

Kuliste yalnızca Burak Özçivit olduğunu düşündüğünü dile getiren Serdar Gökhan, "İçeriden duyuyorum sesleri; oturduğumuz yer kulisin önü 'ben çıkmam' diye bağıran bir ses duyuyorum erkek sesi... Burak'tan başka kim olacak bir o vardı arkada" ifadeleriyle sözlerini noktaladı.

Siz bu konuda neler düşünüyorsunuz?

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir

Ameliyata Alınan Acun Ilıcalı'dan Sevindirici Haber Geldi!
Sette Aşk Başkadır: Fahriye Evcen ve Burak Özçivit Çiftine Kadar Sette Başlayan Aşkları İnceliyoruz

Popüler İçerikler

Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi
Önceki Şampiyonları Bilen Ünlü Astrolog Meral Güven Şampiyon Olacak Futbol Takımını Açıkladı
Cem Yılmaz'dan Küfürlü Gönderme Gelmişti: Hasan Can Kaya'dan Ünlü Komedyene Cevap Geldi!
YORUMLAR
22.09.2022

Adam haklı, afedersiniz de burak sanatçı mı ?

22.09.2022

Serdar Gökhan gençken çok karizmaydi bence hala da öyle de Burak Özçivit düz bı tıp bence yenilerin çoğu eskilerin eline su dökemez hem oyunculuk hem fizik olarak

Pasif Kullanıcı
22.09.2022

Burak teki kaybolmuş çorap gibisin tekken bi ske yaramıyor

TÜM YORUMLARI OKU (4)