Yeşilçam Çin'de Ortaya Çıktı: Durun Siz Kardeşsiniz

Çin'de yapılan düğünde Türk filmlerini aratmayan bir olay yaşandı. Evlat edindiği oğlu evlenen kadın, gelinin bebekken kaybettiği biyolojik kızı olduğunu öğrendi.

31 Mart'ta düzenlenen düğünde adı açıklanmayan kadın, gelinin ellerinin birinde doğum lekesi olduğunu gördü. Söz konusu lekenin, yıllar önce kaybolan kızındaki doğum lekesine tıpatıp benzediğini fark etti.

20 yıldır saklıyormuş

New York Post'un Oriental Daily News'tan aktardığına göre gördüklerinden sonra şaşkına dönen kadın, gelinin ailesine 'Kızınızı evlat edinmiş olma ihtimaliniz var mı?' diye sordu.

Bu bilgiyi 20 yılı aşkın bir süredir herkesten saklayan aile de soru karşısında afalladı. 'Evet' cevabını veren aile, kızlarını bir yolun kenarında bulduklarını belirtti.

Düğün devam etti

Anlatılanların birbirine uyduğu görülünce aile üyeleri gözyaşlarına boğuldu. Gelin, biyolojik annesiyle tanıştığı anın 'düğünden daha mutlu' olduğunu söyledi.

Öte yandan gelinle damadın kardeş olma ihtimali endişeleri de beraberinde getirdi. Fakat hem gelinin hem de damadın annesi olan kadın, oğlunu, kızı kaybolduktan sonra evlat edindiğini açıkladı. Çift arasında kan bağı bulunmadığı için düğün devam etti.

Sedat Peker'in Makedonya'da Sahte Evrakla İkamet Ettiği Ortaya Çıktı: 'Djadin Ademovski' İsmini Kullanmış
İmamoğlu Ekonomik Krizi İşaret Etti: 'Ramazan Pidesi 1.5 TL'ye Satılacak'
Cumhurbaşkanlığı YİK Üyesi ve Eski Meclis Başkanı Cemil Çiçek’ten ‘Cübbeli Amiral’ Tepkisi

Popüler İçerikler

Yaş Farkı Olay Olmuştu: Su Burcu Yazgı Coşkun, Burak Deniz'li Dizi Hakkında İlk Kez Konuştu!
9 Yaşındaki Çocuğa İmam Odasında Yıllarca İstismar İddiası: İmam Tutuklandı!
Ziraat Bankası'ndan Ortak Konut Kredisi: Gerçekten 10 Bin Lira Taksitle Ev Almak Mümkün mü?
YORUMLAR
07.04.2021

Amk nasıl kardeş oluyorlar. Kadının evlatlık oğlu öz kızı ile evleniyor. Biyolojik olarak hiç bir bağları yok evlenen kişilerin.

Pasif Kullanıcı
07.04.2021

Hem kaynanası oldu hem annesi :D:D

Pasif Kullanıcı
07.04.2021

Anaaaaa

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ