Yeliz Yeşilmen'den Tepki Çeken Sözler: ''Artık Erkek, Kadın Birbirine Girmeye Başladı''

Eski model ve sunucu Yeliz Yeşilmen, özel hayatı ve açıklamalarıyla sık sık gündeme geliyor. Geçtiğimiz aylarda ''Erkeğin kısası da hiç çekilmiyor'' sözleriyle çok konuşulmuştu. 2. Sayfa programına konuk olarak katılan ünlü isim, tepki çeken sözlerde bulundu. Yeşilmen'in, kadın ve erkek ilişkileri üzerinden yaptığı yorum dikkat çekti.

Eski model ve sunucu Yeliz Yeşilmen, hem özel hayatı hem de yaptığı açıklamalarla magazin gündeminden düşmeyen isimlerden biri.

Sadece modellik ve sunuculuk değil, aynı zamanda şarkıcılıkta yapan ünlü isim, uzun bir süredir yeni şarkısı için hazırlıklar yapıyor.

Hatırlarsınız Yeliz Yeşilmen, geçtiğimiz senelerde Youtube'da Armağan Çağlayan'ın sunduğu 196Sekiz isimli programa konuk olmuştu.

Programda kısa boylu erkekler hakkında yorum yapan Yeliz Yeşilmen ''Erkeğin kısası da hiç çekilmiyor'' diyerek tepkileri üzerine çekmişti.

Ünlü isim, geçtiğimiz saatlerde TV8'de yayınlanan 2.Sayfa programına konuk olarak katıldı ve yaptığı açıklamalar herkesi şaşırttı.

Programda erkeklerle ilgili olarak ''Dolgu botoks, erkekte olmuyor. Gözkapağı estetiği yaptırılabilir ama onun dışında feminen şeyleri asla erkeğe yakıştırmıyorum.'' yorumunda bulundu.

Ayrıca ''Artık erkek, kadın birbirine girmeye başladı. Erkekler hesap ödemeyi de bıraktı.Kadına ‘Sen çalışıyorsun, bunu da sen yap. Hayat müşterek’ demeye başladılar. Erkek erkek gibi olsun, kadın da kadın gibi'' dedi.

Ünlü ismin ''Hayat müşterek değil, erkek faturaları ödemeli. Her şeyi kadınlar ödeyecekse kapıya başka bir şey bağlasak daha ucuza gelir'' sözleri ise büyük tepki aldı.

Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım...

İlginizi çekebilir;

Yeliz Yeşilmen Ağlayarak Anlattı! Babamdan Başlayarak Hayatımdaki Tüm Erkeklerden Şiddet Gördüm...
Sahne Performansıyla Eleştirilen Yeliz Yeşilmen Ünlü İsimlere Attığı Lafla Çok Konuşuldu!
Yeliz Yeşilmen'in Hadise İle İlgili Yorumu Gündem Oldu: '' Hadise Nefese Nefese Kalıyor''

Popüler İçerikler

Avukatı Doğruladı: Tutukluluğunun Devam Etmesini Kaldıramayan Dilan Polat İntihara Kalkıştı!
Koşun Kaos Var: Demet Akalın Programına Gülben Ergen'i Konuk Edince Seren Serengil'in Tepkisi Sert Oldu!
Arzu Sabancı'nın "A" Harfli Ekmeğini Kesen Çalışanın 1 Mayısını Kutlayarak Hepimizi Güldüren Kullanıcı
YORUMLAR
01.06.2023

Bu televole neslini ciddiye almayın. Zira hiçbirisinin mesleği dahi yok.

01.06.2023

Kızlar bu zilliye bakmayın, beyniyle silikonları yer değiştirmiş. Beraber hesap ödemek iyidir 😄 sinema senden yemek benden aşkım, ohh miss. Hediye de alın sevdiceklerize ☺️

YA APTAL TAM HA AĞZIN VAR KONUŞUYON BEYNİNİ DE KULLAN ARADA Bİ BOK YEMEYE Mİ ÇALIŞIYORUZ BİZ HER BOKU ERKEK ÖDEYECEKSE HERHANGİ BİR ARAP ÜLKESİNDE DE BAŞINA KAKILA KAKILA HUZURU BULMAYA ÇALIŞABİLİRSİN TR ŞARTLARI ALTINDA AHGAM KESMEK BASİT GELİYOR

TÜM YORUMLARI OKU (12)