Yeşil Işık Yaktı: Eurovision'da Azerbaycan'ı Temsil Etmeye Sıcak Bakan Aydilge "Gururla Temsil Ederim" Dedi

Türkiye 2013 yılından itibaren belki Eurovision Şarkı Yarışması'na katılmıyor ama Türkiye'deki Eurovision hayranlarının sayısı her geçen gün daha da artıyor. Türkiye'den Eurovision şarkılarına olan ilgi özellikle de dijital müzik platformlarda daha da belirgin bir şekilde görülüyor. 'Kiralık Aşk' dizisinde çalan 'Sen misin İlacım?' şarkısıyla geniş kitlelerce tanınan Aydilge, Türkiye'den Eurovision açıklaması yapan son isim oldu.

Kaynak

Azerbaycan'da yayın yapan internet sitesi 'The56magazine'e röportaj veren Aydilge, Eurovision'da Azerbaycan'ı temsil etmeye sıcak bakacağını söyledi.

13 Temmuz'da Azerbaycan'ın başkenti Bakü'deki bir müzik festivalinde sahne alan şarkıcı, verdiği röportajda Azerbaycan'dan teklif gelmesi halinde Eurovision'a katılabileceğini söyledi.

"Eurovision'a Azerbaycan adına katılmayı çok isterim" diyen Aydilge, şöyle devam etti: "Keşke olsa. Eğer Azerbaycan beni layık görürse büyük bir gururla temsil ederim. Çünkü bu da benim milletimdir."

"Azerbaycan müziğinde geleneksel müzik ile modern müziğin birlikteliğini görüyorum ve çok seviyorum" diyen Aydilge, "Azerbaycan ile Türkiye'yi hiçbir zaman birbirinden ayırmam" diye konuştu.

Benzer bir açıklama geçen yıl Edis'ten de gelmişti. Edis, "Azerbaycan'ı Eurovision'da temsil etmek ister misiniz?" sorusuna "Onur duyarım" yanıtını vermişti.

İlginizi Çekebilir

Portekiz ve İtalya'dan Sonra Sıra İspanya'da mı? Avrupa Şampiyonası'nda Kupa Alan Eurovision Şampiyonu Oluyor!
Dalga Konusu Oldu: Euro 2024 Finalinde İngiltere'yi Destekleyen Katy Perry Yanlış Bayrak Atınca Tiye Alındı!
Eurovision 2024 İsrail Temsilcisi Eden Golan'dan İtiraf: "Yarışma Haftasında Kılık Değiştirmek Zorunda Kaldım"

Popüler İçerikler

Pucca, Narin'in Babası Arif Güran'ın Halk TV Muhabiri Ferit Demir'e Tehditvari Konuşmasına Sert Çıktı!
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
YORUMLAR
16.07.2024

Düşüncesi çok tatlı ama Azerbaycan'da Azerbaycani temsil edecek çok çok iyi sesler var

16.07.2024

Eurovision aynı zamanda şov işi. Aydilge'nin yaptığı müzik gayet güzel fakat Eurovision gibi bir yarışma da büyük bir performans gösteremez.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ