Yerli ve Milli Robot Mini Ada Artık Raflarda: 162 Bin 840 TL

AkınRobotics tarafından geliştirilen yerli robot Mini Ada internetten 162 bin 840 liraya satışa sunuldu.

Konya'da faaliyet gösteren AkınRobotics tarafından üretilen Mini Ada adlı robot satışa sunuldu. Online alış veriş sitelerindeki ilanlar üzerinden satışa çıkarılan robota 162 bin 840 lira fiyat biçildi.

Kredi kartına 12 ay taksit

12 aya kadar taksitle ya da alışveriş kredisi ile de satın alınabilen robotun birkaç gün içerisinde kargo şirketine teslim edileceği belirtiliyor.

Yerli üretim Mini Ada birçok özelliğe sahip.

Dans edebilen, ürün tanıtımı yapabilen robot aynı zamanda karşılama hostesi olarak da kullanılabiliyor.

45 kilogram ağırlığında ve 130 cm yüksekliğinde olan Mini Ada, lityum iyon pilleri sayesinde kesintisiz 8 saat çalışabiliyor.

10 adet motoru ile Mini Ada, kol, kafa, yürüme ve yönelim hareketlerini hassas bir şekilde kontrol edebiliyor.

Robot, Türkçenin yanı sıra İngilizce, Arapça ve Rusça olarak kullanılabiliyor.

Üzerinde 50 adet sensör bulunan Mini Ada, engelleri fark ederek hareketlerini yönlendirebiliyor. Yerli robot, insanlarla iletişimini ise gövdesine entegre edilmiş 10.1 inç büyüklüğündeki dokunmatik ekran vasıtasıyla sağlıyor.

Popüler İçerikler

Icardi ve Wanda Nara'yı Ahlaksız Bulan Batuhan Karadeniz'e Eski Sevgilisinden Bomba Tesirli Karşılık
Demet Akalın 5 Bin TL Ödeyen Kiracısının Üstüne Bir de Misilleme Yaptığını Görünce Sinirlerine Hakim Olamadı
Kimse Bunu Beklemiyordu! Galatasaray'ın Yıldızı Mauro Icardi 23 Nisan Paylaşımında Fenerbahçe U19'a Yer Verdi
YORUMLAR
06.10.2021

Yemi bugdayi arpayi pamugu cevizi tohumu gübreyi ithal edersin ama yerli robot yaparsin..boyle gerizekali bir devlet gormedim..ciftciligi yok edip robot yapiyorlar kusura bakmayin ama robot karnimizi doyurmamiza yardimci olmayacak...biz ciftcilige onem verilmesini istiyoruz ciftci ucuza eksin bicsin bizde vatandas olarak ucuza yiyelim..ama nerdeee o kafa bunlarda

06.10.2021

devlet değil, hükümet kanki

06.10.2021

Bu robot ile dalga geçenler ilk arabada 8 silindirli ultra lüx değildi, Bu tarz destek yerine köstek olan yorumları görünce devrim arabaları hikayesi geliyor hep aklıma çok saçmalanmadığı taktirde semazen robot falan gibi şeyler yapılmadığı sürece köstek olmak saçma sanarsın kendileri uzaya roket fırlatıyor mq

06.10.2021

Katılıyorum AKP yi desteklememeyi ve sevmemeyi anlarım, çünkü ben de aynı şekilde hissediyorum ama bilimsel bir çalışmayı sırf hükümet destekli diye eleştirmek bana doğru gelmiyor ama aynı tayfa uzay istasyonu projesi konusunda da dalga geçtiği için şaşırmıyorum. Özellikleri beğenmeyen arkadaşlar herhalde doğduktan hemen sonra parendeler atmaya başladılar ki bu beklentinin başka bir açıklaması olamaz. "Ülkenin başka sorunları var zaten" lafı ayrı bir muamma. Amerika kurulduğundan beri sağlık sistemi ve ırkçılık problemleri var ama NASA dur biz bunları çözmedik önce onları halledelim demiyor. Yılmadılar takım tutar gibi parti tutuyorlar.

06.10.2021

buna verecegime çatır çatır yerim o parayı daha iyi..

TÜM YORUMLARI OKU (20)