Yerli Üretim Gerçek Transformer ile Tanışın: Letrons

Transformers'ın robotlara dönüşen araçları yerli firma sayesinde gerçeğe dönüştü. Dünyadan örneklerini sıkça izleyip hayran kaldığımız robotlar bu defa Letvision isimli Türk firması tarafından yaratıldı.

Letrons özellikleri:

Popüler İçerikler

İdeal Evlilik Yaşı Tartışması Aldı Başını Gitti "Çağımız 30 Yaşından Önceki Evliliği Taşıyamaz"
Nusret, 2022 Dünya Kupası Finalinde Sahaya ‘Kaçak’ Girmiş! Nusret Yüzünden Türk Yöneticinin Hayatı Kararmış!
Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
YORUMLAR
18.09.2016

Melihin işleri amk. Mis gibi bmwyi mahvetmiş.

18.09.2016

BMW kılığına girmiş mutfak robotu...

18.09.2016

sert elestirmeden once su kadar basit hareketlerin, tasarimin bile ne kadar buyuk emek ve iscilik gerektirdigini dusunmek gerek. yurumesini kimse beklemesin, keza boyle bir seyi dengeli yurutmek boston dynamics in atlasi, honda nin asimosu kadar komplike is. bunu turkiyede yapabilcek firmalar olsaydi simdi ulke olarak baska bir ligde olurduk. amaci nedir dersen, leonardo mono lisayi yaparken amaci neydi yada newton principia mathematicayi yazarken. ayni seviyede bir is degil tabi ama ulkede birilerinin yeni bir seyler yapip, degisik calismalar icinde oldugunu gormek guzel bir sey.

Pasif Kullanıcı
19.09.2016

Kizin 5 yasinda seninle pasta yapmaya basladiginda, yaptigi sey her ne olursa olsun 'mimmm Harika Olmus'' dersin! 10 Yasina geldigin de, artik dikkat etmesi gerektigini soyler ve gercek manada ogretmeye baslarsin. 15 yasina geldiginde artik sana gercek bir dogum gunu pastasi yapabilecek noktaya gelmistir. 20 yasina geldiginde, seni artik herhangi bir tarif icin aramamaya baslar. 25 e geldigin de, sana kendisini isbatlamaya baslar ve 30 oldugunda artik O sana nasil yapacagini soylemeye baslar. Yani 10 yasinda Haddini bilir ama 30 yasinda yaptigi hadsizlik degildir. Ama 30 yasinda kalkar da hala 10 yas pastasini yaparsa. Kusura bakma ama buna ben emek demem.

18.09.2016

melih gökçek sonunda paraya kıyıp gerçek transformes almış.

TÜM YORUMLARI OKU (49)