Yerin Dibine Soktu: Her Konuda Bir Yorumu Olan Magazinci Bircan Bali, Bu Sefer de Meryem Uzerli'ye Taktı!

YouTube'da yayınlanan Emre Kartal ile Çay Kaşığı programına konuk olan Bircan Bali, Hasan Can Kaya'dan sonra bu sefer de Meryem Uzerli'yi hedef aldı. Uzerli'nin oyunculuğunu yerden yere vuran Bali yine gündem oldu.

Uzun yıllardır magazin sunuculuğu yapan Bircan Bali, radikal açıklamaları ve iddialarıyla sık sık gündem olan isimlerden biliyorsunuz.

En son olayı da Söylemezsem Olmaz'a yeniden döndüğünde kopmuştu hatırlarsanız. Daha önce Seren Serengil ve Arto'yla programı sunan Bali, Yağmur Çevik masadan ayrılmaya karar verince yeniden Söylemezsem Olmaz'a dönmüştü.

Fakat gelin görün ki daha ilk günden Dilan Polat'ın aylardır serbest olduğunu iddia ettiği için kendisine soruşturma açıldı ve programı da bırakmak zorunda kaldı. Detaylardan bu yazımızda bahsetmiştik:

Saltanatı 1 Gün Sürdü: Dilan Polat İddialarından Sonra Hakkında Soruşturma Açılan Bircan Bali Programı Bıraktı

Olay bu kadarla da kalmamıştı üstelik. Yağmur Çevik'e "yeni yetme" diyerek laf atan Bircan Bali, yeni bir tartışmanın fitilini ateşlemişti.

Onun detaylarından da bu yazımızda bahsetmiştik:

Yağmur Çevik'ten Kendisine "Yeni Yetme" Diye Laf Atan Bircan Bali'ye Tokat Gibi Cevap!

Fakat elbette programdan ayrılması Bali'nin hayatında bir şey değiştirmedi. Kaos çıkarmadan duramayan sunucu birkaç saat önce, geçtiğimiz günlerde katıldığı Emre Kartal ile Çay Kaşığı isimli YouTube programında yaptığı Hasan Can Kaya açıklamasıyla gündeme oturmuştu.

Detaylar burada 👇

Bircan Bali'den Hasan Can Kaya Açıklaması: "Hasan Can Çok Yeteneksiz Bir Adam Aslında"

Ve yine aynı programdan bir kesitle sosyal medyada tepki çekti kendisi... Emre Kartal'ın "gereğinden fazla büyütüldüğünü düşündüğün bir oyuncu var mı?" sorusuna inanılmaz yükselerek "Meryem Uzerli" cevabını verdi ve deyim yerindeyse Hürrem sultanımızı yerin dibine soktu.

"Hiç yani sıfır yetenek, o kadar kötü bir oyuncu ki. Hürrem dışında bir tane başarısı yok. Düşün bana hak vereceksin, hep böyle olmuştur. Bir iki dakika düşünürler sonra benim dediğim olur" dedi.

İşte o anlar... Söz sizde, "bir iki dakika düşündüğünüzde" Bircan Bali'ye hak verdiniz mi sahiden? Hadi yorumlarda buluşalım!

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Kocam Köylüler Kervanına O da Katıldı: Gamze Özçelik, Evlenir Evlenmez Soyadını Değiştirdi!
Ezgi Mola Düğününe Davet Etmemişti: Cihan Ayger'le Evlenen Merve Dizdar, Arkadaşına Yine Kıyamadı!
Oğlu Nişanlandı: Gelinine 2 Kg Altın Takan Murat Övüç "Görgüsüzlüğün Bu Kadarı" Dedirtti!

Popüler İçerikler

Mehmet Şimşek, Türkiye'nin 'Gri Listeden' Çıkarıldığını Duyurdu: "Başardık"
Makam Arabası ile Suriye ile Türkiye Arasında İnsan Kaçıran Tuğgeneral Bilal Çokay Tutuklandı
Sosyal Medyada Yayılan Tesettür Videosunda Verilen Mesajlara Tepki Yağdı
YORUMLAR

Boş işler müdürü Bircan Bali

09.06.2024

Her bokologlardan biri daha

sen kim köpek de Meryem'in oyunculugunu elestiriyorsun. gündemde kalmak icin yemedigin halt kalmadi, sıra dünyaya mal olmus bir yeteneğe mi geldi?

09.06.2024

dunyaya mal mi olmus. birde bir canlinin adini kullanrak hakaret etmeden neden yorum yazamiyorsunuz. Bu konuda dogru soylemis kac film ve dizisi var? Ama her galada her festival partide var. Haril haril calisan oyunculara haksizliktir bu

TÜM YORUMLARI OKU (27)