Yere Düşen Oğlunu Tekmeleyen Baba Tutuklandı

Ankara'da yere düşen engelli oğlunu tekmelerken güvenlik kamerasına yansıyan baba Mesut C., polis tarafından gözaltına alınarak, adliyeye sevk edildi.

Olay, Sincan ilçesine bağlı Pınarbaşı Mahallesi Yaşar Kemal Caddesi’nde meydana geldi. Mesut C., zihinsel engelli oğlunu rahatsızlığı nedeniyle cadde üzerindeki Aile Sağlık Merkezi’ne götürdü.

Mesut C.’nin elinden tuttuğu oğlu, işlemlerin ardından aile merkezinden çıktığı sırada dengesini kaybederek yere düştü.

Baba Mesut C., yerdeki oğluna kalkması için tekme attı. Mesut C., daha sonra ayağa kalkan oğluyla araca binerek ayrıldı.

Mesut C.’nin oğlunu tekmelemesi güvenlik kamerasına yansırken, çevredeki vatandaşlar polise şikayette bulundu. Görüntüde yerdeki oğluna ayağıyla vurduğu görülen Mesut C., polis tarafından gözaltına alındı.

Mesut C. sorgusunun ardından adliyeye sevk edilirken, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı da olayla ilgili inceleme başlattı.

Popüler İçerikler

Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
İstanbul Fikirtepe’deki Kentsel Dönüşüm Binaları Tepki Toplamaya Devam Ediyor
Çekirdek Sabancılar Nazlı, Hacı ve Arzu Alara'dan Klasikleşen Aile Pozuna Güncelleme Geldi!
YORUMLAR
28.12.2021

sokaklardan köpekleri değil bunları toplayın.

28.12.2021

yaptığı doğru birşey değil fakat beeyninde sorun oolan engelli kişiler çoğu zaman bilerek kendilerini yere atıyor arkadaşlar. beyin ve sinir cerrahisi bunlarla dolu malesef. ebeveynlerde ne kadar bakarlarsa baksınlar artık bitmişler. bilmeden etmeden yargısız infaz iyi değildir. ben de hastahanede biriyle karşılaştım durduk yere bağırıp hastaneyi inletiyordu kendini yerlere atıyordu sonradan anladım ki beyinde sıkıntı var ve engelli. burda da düşme söz konusu değil. babanın yaptığı kabul edilemez fakat durum bu. tutuklama ağır bir karar olmu. medyatik olunca oluyor böyle şeyler. yazık olmuş. inşallah bu hatadan dönüp o adamı serbest bırakırlar.

28.12.2021

kesinlikle katılıyorum. alzheimer hastası bakanlar iyi bilir. insanda sabır kalmıyor keşke ölsem de kurtulsam diye yalvarıyorsun. yatalak hastaya bakmak bile akli dengesi bozulmuş hastaya bakmaktan bin kat kolaydır.

28.12.2021

büyük ihmalle akraba evliliği, akraba evlilikleri yasaklanmalı vuranda büyük ihtimal akraba evliliğinden

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ