Yerde Sürüklenmiş! Beşiktaş'ta Bir Otelin Yedinci Katından 'Düşen' Kadının Son Görüntüleri Ortaya Çıktı

İstanbul Beşiktaş'ta bulunan otelin yedinci katından “düşerek” hayatını kaybeden Ebru Cizdam ve tutuklu bulunan imam nikahlı eşi Özgür Aydoğan'ın oteldeki görüntüler ortaya çıktı.

Sabah’tan Atakan Irmak'ın haberine göre, olayın yaşandığı Otelin yedinci katında buluna güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde Özgür Aydoğan'ın Ebru Cizdam'la kavga ettiği ve genç kadının kaçtığı ortaya çıktı. Odaya giren Aydoğan'ın daha sonra oteldeki odadan çıkarak imam nikahlı eşini zorla odaya soktuğu belirlendi.

Önce eşinden kurtulup kaçıyor

Görüntülerde çiftin tartıştığı, Özgür Aydoğan'ın eşini yerde sürüklediği ardından da genç kadının eşinden kurtularak kaçtığı kayıtlara geçiyor.

Gidip eşini sürükleyerek geri getiriyor

Görüntülere göre yaklaşık 3 dakika boyunca otel odası önünde cebinde bir şeyler aradığı belirlenen Özgür Aydoğan bir süre sonra odaya giriş yapıyor. Ardından odadan çıkış yaparak eşinin kaçtığı alana gittiği görülüyor.

Daha sonra eşini iki eliyle tutmuş şekilde konakladıkları odaya girdikleri görülüyor.

Ne olmuştu?

Beşiktaş'ta Ünlü Otelde Korkunç Olay: Bir Kadın 7. Kattan 'Düştü'

Popüler İçerikler

Harçlığını Çıkarmak İçin Kuryelik Yaparken Bıçaklanarak Öldürülmüştü! Olay Anı Güvenlik Kamerasına Yansıdı
Korkunç İstismar İddiası: 13 Yaşındaki Çocuğa 'Görüntülerin Elimizde' Diyerek Cinsel Saldırıda Bulundular!
Apartmanın Bodrumunda Cinsel İlişkiye Girerken Yakalanan Çift, Ev Sahibini Dövdü!
YORUMLAR
14.03.2022

Eş demeyin şuna ya imam nikahı ne demek allah aşkına? Ne eşi?

14.03.2022

Ya bi git!Başlığa Trabzon yazıp da memleketin adını lekeleme bari!

14.03.2022

Nasıl otelmiş orası? Onca sese gürültüye hadi misafirler çıkmadı diyelim bir görevli de mi gelmez ne oluyor diye?

14.03.2022

Yardıma gelenin başına dert açılıyor

İmam nikahlı eş.... bilmeyenler için yazayım eskiden imamların evlilik cüzdanı görmeden imam nikahı kiymasi suçtu... saolsun bunu kaldırdılar. Hangi partiden bahsetmeme gerek yok dimi?

Zina suç değilken imam nikahı neden suç olsun? İmam nikahını ıspat edersen mahkemeler sana resmi nikahlı gibi muamele yapıyor. Tam tersine şuan daha çok korunuyor imam nikahlı olan kimse. Ama eskiden resmi nikah olmadan imam nikahı kıymak suçtu ve bunu bilmeyen insanların durduk yere canı yanıyordu. Zinanın serbest olduğu 3 er 5 er li değil 20 şer 30 ar kadınla birlikte olan adamların kadınların ceza almadığı bir ülkede evlilik dışı yaşamanın yasal olduğu bir ülkede niye dini nikah yasak olsun?! Hatta ıspat et resmi nikahlı gibi dava aç

TÜM YORUMLARI OKU (37)