Yenilgi Sonrası Dans Eden Cumhurbaşkanı Adayı: Le Pen

Fransa'da uzun ve stresli bir dönem sona erdi. Cumhurbaşkanlığı seçimini Macron'a kaybeden Marine Le Pen mağlubiyet stresini dans ederek attı.

Popüler İçerikler

MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
YORUMLAR
08.05.2017

Secimi ne kadar kaybetmiş olsada aslında cok şey kazandiginin o da farkında. Çünkü babasi döneminde bu parti %3 oy alırken bu secimde %35 lere kadar geldiler. Avrupa da aşırı sag yavaş yavaş uyanıyor 2022 de olmasa bile 2027 de illa bir sagci gelecek o ülkenin başına. Neyse bir bardak soguk su içmeyi unutmasın ha birde Türkiye bölündü diyenler önce kendi haline baksin http://www.stratejikortak.com/wp-content/uploads/2017/04/fransa-secim-sonucu-harita.jpg

08.05.2017

Niye bu kadar sinirlendiğinizi anlamıyorum. Dünyada her ülkede sağcıların kazanmasını faşizmin yükselmesini niye bu kadar destekliyorsunuz. Benim anladığım kadarıyla sizde biz ne çekiyorsak aynısını onlar çeksin huzur içinde yaşamasınlar sendromu var herhalde. Maalesef her ne kadar Putin'in parasıyla desteklenen Le Pen kampanyası bu kadar büyük olsa arkalarına bir çok ülkeyi, güçlü firmaları bile alsalar oradaki insanlar bizim kadar saf değil ve faşizm sonucunda neler olacağını en yakın elden gördüler (2. dünya savaşı). Merak ettiğimde o sağın yavaş yavaş büyüdüğü bir ülke hangisiymiş ya cidden beni azıcık bilgilendirsene.

09.05.2017

ne güzel dans ediyor işte oturup ağlayacak hali yok olan olmuş,bitmiş, önüme bakarım misali.

09.05.2017

Le Pen kazansaydı fransızların insan hakları özgürlük kelimelerini kullanmalarına hakları kalmazdı

TÜM YORUMLARI OKU (6)