Yeni Zelanda'da Yüzlerce Balina Kıyıya Vurdu!

Yeni Zelanda'nın güney adasındaki Farewell Spit sahilinde 400’den fazla balina kıyıya vurdu. 300’ü bir gecede hayatını kaybetti... Gönüllüler diğer balinaları kurtarabilmek için seferber olurken, yetkililer bunun ülkedeki en büyük kıyıya vurma vakası olduğunu söylüyor.

Popüler İçerikler

Arzu Sabancı'nın "A" Harfli Ekmeğini Kesen Çalışanın 1 Mayısını Kutlayarak Hepimizi Güldüren Kullanıcı
Cumhurbaşkanlığı Uçağını Kullanan Gazeteci Emin Pazarcı'dan Olay Yaratan Paylaşım: "Höst, Helaldir Helal"
Münevver Karabulut'u Vahşice Öldüren Cem Garipoğlu'nun İntiharının Öncesindeki Son Görüntüleri Ortaya Çıktı
YORUMLAR
10.02.2017

tamda su siralarda nasa bu konuda yeni bir arastirma baslatmisti. suphelinilen durum balinalarin karaya vurmasina gunes firtinalarinin neden oldugu yonunde. balinalarin yunuslarin topluca karaya vurmalari modern cagdan, dunyanin kirlenmesinden cok daha onceleride gorulen bir durum ve artan gunes aktiviteleriyle korelasyon icinde oldugu gozlemlenmis. yapilan tahmin balinalarinda guvercinler gibi yollarini bulmak icin dunyanin manyetik alanini kullandiklari yonunde. gunes firtinalari manyetik alanlarda sapmalara neden olunca yon hissiyatlarini kaybedip karaya vuruyor olabilirler. yada gunesin yuksek enerjili parcaciklari balinalarin hassas duyularinda gozune parlak isik tutulan tavsan etkisi de yapiyor olabilir.

10.02.2017

Kıyıya vuran 300-400 balinayı haber yaparsınız da her ay milyonlarca "Müslüman çocuğu" savaştan ve açlıktan ölür onu haber yapmazsınız.

10.02.2017

Duygu sömürüsü vol.3

10.02.2017

yazık ya çok üzücü (((

TÜM YORUMLARI OKU (31)