Yeni Yıla Sarmaş Dolaş Giren Beren Saat ve Kayınvalidesinin 'Samimiyeti' Kimini Kıskandırdı Kimine Fazla Geldi

Yeni yıla sarmaş dolaş, öpüş kokuş giren gelin-kaynana Beren Saat ve Serpil Doğulu'nun 'samimiyeti' dillere fena düştü!

2014 yılında dünyaevine giren, o günden bu yana da yaşadıkları tüm iniş çıkışları bir şekilde beraber göğüslemeyi başaran Beren Saat ve Kenan Doğulu magazinin en gözde çiftlerinden biri.

Çift hakkında ortaya atılmayan iddia kalmadı desek yeridir. Bir kere, her sene "boşanıyorlar mı?" haberini garanti görüyoruz. Bitmek bilmeyen boşanma iddiaları yanında bir de Beren Saat'in istenmeyen, beğenilmeyen gelin olduğunu duyuyoruz mesela...

Fakat bunların hiçbiri Kenan'a da Beren'e de etki etmiyor. Kurşun geçirmez aşkları zaman zaman sarsıl da aşıklar her seferinde birbirlerine çıkan yolu buluyorlar. İster beğenin, ister beğenmeyin!

Mutlaka denk gelmişsinizdir, geçtiğimiz günlerde Beren Saat ve Kenan Doğulu hakkındaki boşanma iddiaları yeniden hortlamıştı. Yılbaşı gecesi Kıbrıs'ta sahne alan Kenan Doğulu ise ayrılık iddialarını soran muhabirlere "Çok gülüyoruz. Gizlice boşandılar yazmışlar. Çok şaşırdık "Aa boşandık mı?" dedik" açıklamasında bulunmuştu.

Konser bitiminde de peşlerini bırakmayan tüm dedikodulara inat, koca bir öpücük paylaşmıştı çiftimiz...👇

İçlerine sinmemiş olacak ki, geçtiğimiz saatlerde de aşk pozları paylaşarak ağızları kapama girişiminde bulundular. Detaylardan bu yazımızda bahsetmiştik:

Boşanacakları İddia Edilen Beren Saat ve Kenan Doğulu'dan Ele Güne İnat 'Barbie ve Ken' Misali Aşk Pozu!

Fakat yılbaşı gecesine dair inanılmaz dikkat çeken bir detay daha vardı: Yeni yıla sarmaş dolaş, birbirlerine doyamıyormuş gibi takılarak giren Beren Saat ve kayınvalidesi Serpil Doğulu'nun samimiyeti... 👇

Siz ne düşünürsünüz bilmiyoruz ama bu görüntüler kimilerine çok içten gelirken ve kıskançlığa sebep olurken, kimilerine tarafından da 'gereksiz' olarak yorumlandı!

1. Gelin sosyal medyayı ikiye bölen, hem "Olan var olmayan var" hem de "Bu biraz fazla bir samimiyet" dedirten videoya gelen yorumlara beraber bakalım!

twitter.com

2. 👇

twitter.com

3. 👇

twitter.com

4. 👇

twitter.com

5. 👇

twitter.com

6. 👇

twitter.com

7. 👇

twitter.com

8. 👇

twitter.com

9. 👇

twitter.com

10. 👇

twitter.com

11. 👇

twitter.com

12. 👇

twitter.com

13. 👇

twitter.com

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

L'Officiel Hommes Dergisine Poz Veren Aras Bulut İynemli'nin Şehzadevari Tuhaf Kıyafeti Dillere Fena Düştü
Enteresan Halleriyle Gündemden Düşmeyen Melis Sezen'in ELLE Pozları "Yine Dikkat Çekmeye Çalışıyor" Dedirtti
'En Alaturka Seren Serengil' Özelliklerini Sıralayan Kullanıcılar Kahkaha Fırtınası Yarattı!

Popüler İçerikler

Ünlü Şarkıcı Kalben'in Evine Yapılan Uyuşturucu Operasyonuna Ait Görüntüler Ortaya Çıktı
Kızılcık Şerbeti Kıvılcım'dan Atatürk Portresine "Aksesuar" Denmesine Kapak Gibi Yanıt!
Tüyler Diken Diken: Sertab Erener 21 Yıl Sonra Yine İlk Gün Gibi Eurovision'u İnletti!
YORUMLAR
04.01.2024

E ne var bunda arkadaş sarılamazlar mı? Sadece haber olduğu için insanlar bir şey demek zorunda kalıyor ve bir de her boka nefret işin içine girince de düz sarılmaya 'gereksiz' deniyor. Ya benim magazin cehaletimle ilgili bir durum var ya da internet alemi gerçekten çok saçma olmaya başladı. Ben de mesela böyle bir ortamda anneme, eşime, arkadaşıma sarılabilirim. Gayet normal ama işte ünlü olduklarında, kameraya çekildiklerinde, içerik olduklarında ve tartışmadan başka hiçbir halt bilmeyen kitleye denk geldiklerinde yok 'Çoh gereksüz, yapmacuh', 'kaynanacığğ', 'ben sevgilimi bile böle öpmüom awk'... Böyle sıradan bir duruma bile ekstrem tepkiler vermek zorunda hissediyor millet kendisini. Zorlama mizah, eleştiri, saldırı... Gına geldi şerefsizim.

05.01.2024

berenin samimiyet sergilediğine inanmıyorum çok yapmacık sırf kenana göstermelik etrafa göstermelik davranıyor bak kenan biz annenle iyi anlaşıyoruz ayakları bakın kaynanamla aram çok iyi ayakları :D

👏👏👏👏👏👏

sosyal medyada yorum yapanlar kıvanç Tatlıtuğ ile berenin oynadığı o filmdeki kıvançla sarılma sahnesi baya bir hosunuza gitmişti hatta hepiniz utanmadan bu insanların evli olduklarını unutup Behlül ve Bihter aşkı canlandı diye yorum yapmışsıniz şimdi kayinvalidesi ile sarılınca niye eleştiriyorsunuz anlamadım kocasinina değer vermesimi zorunuza gitti siz sosyal medyada t yorum yapanlar siz be ayaksiniz ve hangi kafadasibiz hastamisiniz sizin yapamadığıniz şeyleri ünlü birileri yapınca sözüm ona modern düşünen ayaklarına yatiyirsunuz yorumlarinzla ki sizin gözünüzde büyüttüğünuz beren saat son filminde o garip sahnelerle ödül töreninde ödül almak için çok uğraştı ama ödül alamadı

TÜM YORUMLARI OKU (5)