Yeni yıla 2 ay kaldı. Haliyle asgari ücret de gündemimizin ana maddesi haline geldi. Asgari ücrete gelecek olan zam, ekonomik durumumuzun ve yaşam standartlarımızın belirlenmesinde önemli bir rol oynuyor. Haliyle özellikle çalışan kesimin gözü kulağı asgari ücret haberlerinde. Uzmanalardan tahminler yavaş yavaş gelmeye de başladı. Fakat bu yıl beklentiler pek yüksek değil.
En Son Haber isimli kanal, halka mikrofon uzattı ve asgari ücret beklentileri soruldu. Vatandaşın beklentisi ile uzmanların tahminleri arasında uçurum olduğu görüldü.
Eskiden insanlara yeni yıl beklentileri sorulurdu haberlerde falan. Sağlık, mutluluk, barış, adalet vb. şeyler söylenirdi. Şimdi ise sadece ekonomik kaygılarını dile getirir oldu insanlar..beklentimiz yok artık!
Bence asgari ücret 500 tl ye düşürülmeli :)
zam yapmaya gerek yok ekonomi düşüyor...zaten ne zammı...