Yeni Yıl Partisi Dekor Fikirleri

Yeni yıl kutlamasını evde yapmayı düşünüyorsanız biraz da dekorasyon konusuna değinmek gerekiyor. Yeni yıl partisi dekor fikirleri basit düzenlemelerden daha karmaşık ve bütçe gereken düzenlemelere kadar bir çok farklı şekilde yapılabilir. Yılbaşı akşamını aileniz ya da arkadaşlarınızla birlikte kutlarken rahat edeceğiniz ve hoş görünümlü bir mekan tasarlamak sandığınızdan çok daha kolay.

Yeni yıl partisi için önemli olan unsurlar yemek yenecek ise masa düzenlemesi, yenmeyecek ise atıştırmalık ve ikramların içeceklerle birlikte servis edileceği bir alan yaratmaktır. Konsollar ve masalar ikramları sergilemede ve self servis imkanı nedeni ile kullanışlı olacaktır.

Birazda ışık ve parti süslemesine ihtiyacınız olacak. Artık her yerde satılan led ışıklar ve yılbaşı süsleri işleri kolaylaştırdı. araya birkaç balon ve ışıltı eklediniz mi etkileyici bir atmosfere adım atmış oluyorsunuz. Burada dozu ayarlamak sizin elinizde isterseniz daha fazla süsleme, yılbaşı ağacı, mumlar, kozalaklar kullanabilirsiniz.

Yılbaşı yemeği yenecekse masa düzeni ve süslemeleri de önemli olacaktır. Masanızın üzerindeki aydınlatmayı kullanarak süsler asabilirsiniz. Küreler, disko topları kolayca bulunan aksesuarlardan birkaçı. Yeni yılı işaret eden saatler, yılbaşı temalı peçeteler, örtüler ve ışıklar masanıza ayrı bir hava katacak. Ayrıca tabakların içine o kişiye ait küçük hediyeler koyarak sürpriz yapabilirsiniz.

Yılbaşı için ayrı bir içecek köşesi de yapmanız gerekiyorsa, saat 12 için süslü kadehler, maytaplar ve konfetiler hazırlayabilirsiniz. Şişeleri de yılbaşı konseptine göre süsleyin, ilginç ve hoş bir hatıra olarak herkesin aklının bir köşesinde kalacaktır. Yeni yıl partisi için daha çok dekorasyon fikri istiyorsanız aşağıdaki resimleri inceleyebilirsiniz.

Popüler İçerikler

Konya'da 14 Yaşındaki Öğrencisini Taciz Eden Lise Öğretmeninin Cinsel İçerikli Mesajları Mide Bulandırdı
TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
Yalı Çapkını Hayranları Ferit'i Görmek İçin Tekneyle Sete Gitti!