Yeni Tartışmamız: Bazı Semtlerin İnsanları Daha Yüksek Profilli Semtlere Toplu Taşımayla Ulaşabilmeli mi?

Bir metropolde yaşıyorsanız ve bu metropol kaldırabileceği nüfusu aşalı yıllar olmuş İstanbulsa trafikten yolda yürümeye, basit bir alışverişten sosyalleşmeye kadar her durum sorun olabiliyor. Geçtiğimiz gün Kadıköy'den paylaşılan çöp dolu ortam da yeni bir polemiği beraberinde getirdi.

Tartışmanın ateşi şöyle fitillendi. Kadıköy'de bulunan Caferağa Spor Salonu önünde çekilen bu fotoğraf tartışmalara da neden oldu.

En çok dikkat çeken tepki ise Deniz Tekin'den geldi. Kadıköy'e şehrin dış semtlerinden kolay ulaşım olmasının kötü bir fikir olduğu savunuldu.

Tekin çokça tepki çekti ve üstüne bir açıklama yazısı yazdı.

👇

Bu açıklama tepkilerin gelmesine engel olamadı.

Katılanlar da vardı.

Haksız bulanlar daha fazlaydı.

Kadıköylülere göre durum ulaşım meselesi değil.

Ayrımcılık olarak niteleyenler de var.

Aynı durumun Bağdat Caddesi'nin başına geldiğini düşünen de var.

Bir de eleştiri geldi.

Siz ne düşünüyorsunuz?

Tıp Fakültesi Öğrencisinin Bir Yılda Çöküşünden Matematikteki Ünleme Son 24 Saatin Viral Tweetleri
Arkadaşlarıyla Yaşadıkları Tuhaflıkları İfşa Ederek Dostluklarını Mizahla Taçlandıran Kişiler
Her Ne Yapıyorsanız Bırakıp Okumanız Gereken Haftanın En Komik Tweetleri

Popüler İçerikler

Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
YORUMLAR
23.10.2023

Cafeağa'nın orda çok sık zaman geçiren biri olarak gözlemimi aktarayım. Gece 12-1 gibi çöp kamyonu gelip ordaki çöplerin hepsini alıyor. Buna rağmen gecenin ilerleyen saatlerinde aynen de bu hale geliyor. Gelen kitle cahil bir kitle değil. Çoğunluğu üniversite öğrencisi, yani yaşadığı çevreye karşı sorumluluklarını bilecek yaşta. Ha bu arada uyarılmadıklarını düşünmeyin. Ben kendim pek çok kez çöpünü kaldırmadan kişiler ile bizzat münakaşa etmişimdir. Bunun bir kentli-kırsal çatışması olduğunu düşünmüyorum. Bu ülkedeki milyonlarca "asalak" zihniyetlinin benim vergilerimle maaş alıyorlar o zaman çöpçüler pisliğimi toplamak zorunda anlayışı.

23.10.2023

Çöp kamyonunu takip ediyor kız

23.10.2023

Ben de doğma büyüme Modalıyım. Evet artık haftasonu asla buralarda çıkamıyorum. Kahvaltı yı geçtim kahve bile alamıyoruz kalabalıktan. yolda yürünmüyor kalabalıktan. Cumartesi Carrefour'da iki saat sıra bekledim sahildeki şarapçılar içki alacak diye. İster Pendikten gelsin isterse Bebekten. Bıktırdılar. Evet bende bıktım.. Kalabalıktan, normal hayatımızı yaşayamıyoruz. Kızlar sokağın ortasında mal gibi durmuş foto fln çekiyorlar, çıksanıza diyorum geçicem, önce biz geldik diye cevap veriyorlar, lan salak benden önce gelemezsin benim evim orada ve sen foto çekicen diye gidemiyorum !

23.10.2023

Bence ağlayanlara cevap vermeyin bu milletin huyudur ezilmiş gibi görünenden yana olur ne olursa olsun sonra sanki kendisi bu tavırda değilmiş gibi sabrı bitip insanların medeniyete uyum sağlayamadığını görünce en çok kendi söver hatta bunları savunan kimdi diye kendi söylediklerini unutur millete sataşır

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ