Yeni Şafak Yazarı Kemal Öztürk: 'AKP'li Belediyelerde En Can Acıtıcı Şikâyet Rüşvet, Adam Kayırma ve Torpil'

Eski Anadolu Ajansı (AA) Genel Müdürü ve Yeni Şafak yazarı Kemal Öztürk, AKP'li belediyeler için en can acıtıcı şikâyetin 'Rüşvet, adam kayırma, torpil gibi konular' olduğunu söyledi. Öztürk ayrıca 'AK Parti camiasının önde gelen isimleri bile, beton yığınına döndürülen Yassıada'nın son halinden açıkça şikayet ediyorlar' dedi.

"AKP içinden de Yassıada ile ilgili şikayetler var"

Yassıada'nın son haliyle ilgili AKP içinden de şikayetler olduğunu belirten Öztürk, 'Birkaç gündür Yassıada'nın yeniden yapılandırılması konusunda süren tartışmalar, bence dikkate değer. AK Parti camiasının önde gelen isimleri bile, beton yığınına döndürülen adanın son halinden açıkça şikayet ediyorlar. Bu şikayet Fikirtepete'deki akla zarar kentsel dönüşüm başta, İstanbul'un çarpık imar politikasına yönelik de çok artmıştı.' dedi.

Yeşili Yok Et, Betonu Koru! Yassıada'daki Dönüşüm Tepkilerin Odağında

"Bunu ortaya çıkarmak yargının ve yürütmenin görevi"

Seçmen şikayetlerine de değinen Öztürk, 'Sanırım en can acıtıcı şikayet ise rüşvet, adam kayırma, torpil gibi konular. Bunlar AK Parti'nin mücadele ederek, iktidar olduğu konulardı. Şimdi bu yönde şikayetler çok arttı belediyelerde. Aslı var mı yok mu, bunu ortaya çıkarmak yargının ve yürütmenin görevi' ifadelerini kullandı.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Popüler İçerikler

İçimizin Yağları Eridi: Kızılcık Şerbeti'nde Fatih, Doğa ve Giray Öpüşmesini İlk Sıradan İzledi!
Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
Polisten Pedofili Operasyonu: Fotoğraf ve Video Yayınlayan 156 Kişi Gözaltına Alındı
YORUMLAR
05.09.2018

bu sadece akp den kaynaklanan bişey değil, gezegendeki ahlak seviyesi en düşük milletlerden biriyiz ondan oluyor böyle. akp gitse yerine başka parti gelip yine "din, iman, millet, bizi kıskanıyorlar" falan diyip aynı şeyi yapacak zaten. çünkü halkımız böyle bizim :D

05.09.2018

Ne de olsa ecdat torunları. Olacak o kadar.

05.09.2018

Fatih Sultan Mehmet: Adalet kalmazsa devlette kalmaz. M. Kemal Atatürk: Adalet mülkün temelidir. Şimdi kim gerçek Osmanlı torunuymuş sahneye alalım sizleri

TÜM YORUMLARI OKU (21)