Yeni Şafak Gazetesi Yazarı Hasan Öztürk Canlı Yayında 'Tekke ve Zaviyeler Yeniden Açılsın' Dedi

Yeni Şafak Gazetesi yazarı Hasan Öztürk, Habertürk'te katıldığı programda 'Tekke ve Zaviyeler yeniden açılsın' dedi.

Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi 3. sınıf öğrencisi Enes Kara'nın ailesinin zoruyla kaldığı cemaat yurdunda yaşadıklarını anlattığı bir video çektikten sonra yaşamına son vermesinin konuşulduğu programda, Yeni Şafak yazarının 'Tekke ve Zaviyeler yeniden açılsın' sözleri ise gündem oldu.

İşte o anlar: 👇

Popüler İçerikler

Ünlü Şarkıcı Kalben'in Evine Yapılan Uyuşturucu Operasyonuna Ait Görüntüler Ortaya Çıktı
Çok mu Çok İddialıyız? Brad Pitt'ten Daha İyi Oyuncu Olduğunu Söyleyen İlker Aksum Dillere Fena Düştü!
Kızılcık Şerbeti'nde Ortalık Karıştı: Ömer ve Görkem İlişkisi Açığa Çıktı!
YORUMLAR
12.01.2022

Çocukları istismar edip gençlerin hayatlarını söndürdüğünüz yeterince bataklık var zaten. Yetmiyor mu?!

12.01.2022

Zaten tekke, zaviye, cemaatler hepsi açık gibi. Kimse bunlar denetlemiyor, kimse bu kurumlar hakkında cezai işlem uygulamıyor. Tam tersi iktidar oy almak için buralar destekliyor. Fetocu, Nurcu, Süleymancı, Menzilci hepsi birbirinin aynısı. Hepsinin gizli kapılar ardından neler yaptığı belli. Bu tarikatların İslam'la filan alakası yok şehvet başta olmak üzere neler neler yapıyorlar. Bu işin tek olur yanı var devletin bu yurtları yok edip öğrencisine bakması, eğitimine yardımcı olmasıdır. Sosyal Devlet anlayışı bunu gerektirir.

12.01.2022

Taliban ile aynı görüşe sahip olduklarını birinci ağızdan öğrendiğimiz bir iktidar ülkenin başında iken bunlar yapılmayacağı gibi militan yetiştirmek için daha fazlası açılmaya çalışılacaktır. Halkın azınlıkta kalmasıyla iktidar olmuş İslamcı bir proje partisi ile değil halkın desteği ile gelecek bir devlet başkanı sayesinde bu duruma çeki düzen verilir.

12.01.2022

Küçük kız çocuklarıyla zina yapmak serbest ama dimi siz fuhuş yapmak için iyi zemin hazırlamışsınız her şeye pezevenkler bir kerhane bile sizden üstündür aq en azından sizin gibi dini sömürerek işi götürmüyo adi pezevenkler sömürdünüz ülkeyi orospu adamlar

TÜM YORUMLARI OKU (14)