Yeni Projesini Müjdeleyen Hande Erçel, Kadın Cinayetleri Hakkındaki Soruya Dair Yorumunu Kısa Kesti!

Gazete Magazin muhabirlerine konuşan Hande Erçel, yeni projesini müjdelerken ülkemizde yaşanan kan dondurucu olaylar hakkındaki yorumunu kısa kesti.

Bir kesim tarafından çok beğenilen bir kesim tarafından ise her yaptığı eleştiri yağmuruna tutulan Hande Erçel, son zamanlarda hem kariyeri hem Hakan Sabancı'yla yaşadığı ilişkiyle gündemde biliyorsunuz ki.

Geçtiğimiz saatlerde Nişantaşı'nda Gazete Magazin kameralarına yakalanan Hande Erçel, bu kez de ülkemizde yaşanan kadın cinayetleri hakkındaki yorumu ile gündeme geldi.

Önce yeni bir projede yer alacağını açıklayan Erçel, müjdeli haberi verdikten sonra gündeme dair sorulan sorulara "Arkadaşlar bunun için söyleyecek hiçbir şey yok" yanıtını verdi.

Erçel aynı zamanda "Kelimenin bittiği yer, çok üzgünüm. Umarım daha iyi günler görürüz" açıklamalarında bulundu.

İşte o anlar 👇🏻

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Gündem Yüzünden Çocukları İçin Endişelendiğini Söyleyen Yeşim Salkım, Kış Saati Uygulamasından Dem Vurdu!
Discord Üzerinden İnsanlara Zorbalık ve Şantaj Yaptığı İddia Edilen Ecrin Su Çoban'dan İlk Açıklama!
Yıllardır Uzun Kullanıyordu: Serenay Sarıkaya'nın Kısacık Kestirdiği Yeni Saç Tarzı Yerden Yere Vuruldu!

Popüler İçerikler

Sur Cinayetinde Öldürülen İkbal Uzuner'in Babasının İfadesi Ortaya Çıktı: Olay Günü Yaşananları Anlattı!
İkbal Uzuner ve Ayşenur Halil’i Katleden Semih Çelik Hakkında İlginç Detay: ‘Kukla’ Kitabından mı Esinlendi?
Semih Çelik'in Babasının İfadesi Ortaya Çıktı: "16 Yaşından Önce Normaldi, Namaz da Kılıyordu"
YORUMLAR
08.10.2024

Türk insanının ünlülerden beklentisi siyasetçilerden, makamlardaki yetkililerden yüksek, o zaman oy verin onlardan birini cumhurbaşkanı seçelim, zaten her sorununuzda sadece o aklınıza geliyor, gündemi çarpıtmak için şu ünlü şunu dedi bu ünlü bunu demedi derdine düşüyorsunuz. Ünlüler de bizim gibi vatandaş, en fazla iki story paylaşıp üzüntüsünü dile getirebilir. Keşke asıl şu siyasetçi bunu dedi, bu makam şu görevini yapmadı, İstanbul Sözleşmesini bunlar istemedi falan diye asıl gerekeni yazsanız.

onedioyada gün doğdu hayırdır bir taraftan akp yandaşlığı yapıp bir taraftan kadınları savunmak nasıl bir kafa unutmayın kadın cinayetlerinin bu kadar çoğalmasına akp neden onedio sizde algı b peşindesiniz

08.10.2024

Muhabirin sorularına göre cevap vermiş, muhabir önce işini sordu anlattı, tam arabasına binerken kadın cinayetlerini sordu, sonuçta hepimiz üzgün ve sinirliyiz. Bundan daha uzun açıklamayı asıl sorumlu ve görevlilerden beklemek lazım.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ