Yeni Projesi İçin Kayıt Yapmaya Gitmişti: Fransız Besteci Julien Gauthier Çadırına Giren Ayı Tarafından Öldürüldü

Müziğinde doğadaki sesleri kullanan Fransız besteci Julien Gauthier, yeni projesi için kayıt yapmak üzere gittiği Kanada'nın Kuzeybatı Bölgesi'nde ayı saldırısı sonucu hayatını kaybetti.

Cesedi bir gün sonra bulunabildi

Doğa tutkusuyla bilinen Gauthier'in birlikte seyahat ettiği biyolog Camille Toscani, sadece deniz ya da havadan ulaşılabilen ücra bölgeden uydu cihazı aracılığıyla yardım sinyali gönderdi.

Toscani, bir boz ayının Gauthier'i gece yarısı sürükleyerek götürdüğünü anlattı. Helikopterle bölgeye ulaşan yardım ekibi kamptaki diğer kişileri tahliye ederken, cesedi bir gün sonra bulabildi.

Çevre koruma uzmanları, insanlar tarafından rahatsız edilmeyen ayıların bu tür saldırılarının nadiren görüldüğünü söylüyor.

Ayıların doku örnekleri Gauthier'in DNA örnekleriyle karşılaştırılacak

Olayın ardından bölgede iki ayının vurulduğu haber veriliyor. Ayılardan alınacak doku örneklerinin Gauthier'in DNA örnekleriyle karşılaştırılacağı belirtiliyor.

Geçen yıl hayvan seslerini kaydetmek için Antarktika'daki Kerguelen Adaları'nda beş ay geçiren Gauthier'in bu sesleri kullandığı bestesi Fransız Radyosu'nda yayımlanmıştı.

Popüler İçerikler

Avukatı Doğruladı: Tutukluluğunun Devam Etmesini Kaldıramayan Dilan Polat İntihara Kalkıştı!
Ünlü Restorandaki Bir Buçuk Porsiyon Adana Kebabının Hesap Tutarı Dudak Uçuklattı
Kızılcık Şerbeti Fatih'e Söven Kadının Televizyonu "Öfke" Uyarısı Verdi!
YORUMLAR

Ayilari niye vurdunuz aq

harbi ayıları niye vuruyorsunuz ki ? ölen ölmüş. vahşi bir hayvan sonuçta. Adama yazık olmuş..Zararsız hayvanların olduğu yerde yapmalıydı kendi ölümünü hazırlamış

21.08.2019

Looks like a case.

22.08.2019

Dean & Sam W.

TÜM YORUMLARI OKU (7)