"Yeni Nesil Bunu Affetmez" Dedi: Pucca, Roblox'un Kapatılmasına Oğlu Batı'nın Ağzından Cevap Verdi!

Daha Instagram ve Wattpad'in etkisinden çıkamamıştık ki geçtiğimiz saatlerde çok konuşulacak bir erişim engeli kararı daha alındı.

Türkiye'de milyonlarca çocuğun kullandığı, çevrim içi oyunlar oynayarak sosyalleştiği Roblox platformu mahkeme tarafından çocuk istismarı gerekçesiyle kapatıldı.

Kaçıranlar için sosyal medyada çığ gibi büyüyen tepkilerden bu yazımızda bahsetmiştik:

Popüler Oyun Roblox'un BTK Tarafından Yasaklanmasına Gelen Tepkiler

Konuya ünlü isimler de dahil olup tepki göstermeye başladı. Sosyal medya fenomeni ve yazar Pucca da hiç hız kaybetmeden tepkisini ortaya koyanlardan oldu.

Tam da Roblox çağında Batı adında bir oğlu olan Pucca, Roblox kararına oğlu Batı'nın da ağzından konuşarak tepki gösterdi.

Batı'nın Roblox yasağına karşı gelmek için bütün çocukları Göztepe Parkı'na çağırdığını söyleyen Pucca, 'Yakarsa dünyayı çocuklar yakar! İşte şimdi sıçtınız...' dedi ve ekledi: 'Hayır nedir bilmeyen, evi başına yıksa 'seni anlıyorum annecim ama...' cümlesini kurdurtan, ota b*ka travması olmasın diye anaya babaya travma yaşatan bu nesil bu yaptığınızı unutmaz ben söyleyeyim'

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Taylor Swift'in Avusturya'daki Üç konseri "Terör Tehdidi" Nedeniyle İptal Edildi!
Bu Ne Yabanilik? Korumalarıyla Dolaşan Özcan Deniz Çocuk Sorusunu Duyunca Muhabirlerden Depar Atarak Kaçtı!
Password'de Şebnem Bozoklu'nun Övdüğü Enis Arıkan'ın Uzaklara Dalması Akıllara Ezgi Mola Küslüğünü Getirdi!

Popüler İçerikler

JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
Bülent Ersoy'un Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e "Bu Güzel mi" Eleştirisine Doğuş'tan Tepki Geldi!
Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
YORUMLAR
07.08.2024

roblox denen oyun küçük çocukları istismar ediyor. YouTubeda roblox sevgili diye aratırsanız pedofili Youtuberları göreceksiniz. pucca denen kadın çocuğunun bu tarz istismarlara açık kalmasını nasıl normal buluyor anlamıyorum

08.08.2024

Çocuğunu takip edersin eline tablet telefonu verip geçmezsin sen şimdi böyle düşünüyorsun ya yarın öbür gün malum parti daha neler yapacak Allah bilir eğer ki pedeofili veya sapıklık cinsellik varsa bakmicaksin o kullanıcılardan uzak duracaksın bu kadar basit böyle herşeye yasak getirerek bir sonuç elde edilmez hatta yönetimin ve sistemin zayıf , yetersiz ve tedbirsiz olduğunun göstergesidir Instagram ve robloxtan para kazanan dürüst insanlarada yazık değil mi günlük Türkiye zarara giriyor büyük rakamlarla bunuda düşün derim.

08.08.2024

Hatta YouTube daki roblox videolarına da erişim engeli gelmeli. Ne kadar tehlikeli olduğunu bilmeyenler sırf ampüle yüklenmek için laf söylüyor ama 22 yıldır aldıkları doğru kararlar bir elin parmaklarını geçmez, bu da o doğru kararlardan birisi.

08.08.2024

Ben 20 yaşında bir kızım kız kardeşimle beraber oynuyordum mesela şimdi p3do dersin sen bana da

Kim çocuğunu pedofil terör örgütleri olan bir yere sokar? bu soruyu sorsan hepsi ben sokmam der fakat devlet olunca ozgurluk. Yasaklanıyor sonrada bu ülke neden bu hale geldi yahu hergun sen çocuğun için aglayacagina çocuğun Birgün bu lanet site neden kapandı diye aglasin geçer başka siteler var orda oynasin oyununu

08.08.2024

Türkiyede discordta baya pedofili var robloxta daha çok yabancılarda oluyor

TÜM YORUMLARI OKU (22)