Yeni Kira Düzenlemesine Cüneyt Özdemir'den Sert Çıkış: "Ekonomi Bakanı’nın Beceriksizliğini Adalet Bakanı..."

Gazetecilik mesleğine Youtube'dan devam eden isimlerden biri olan Cüneyt Özdemir, her gün düzenli olarak gündemdeki olayları ele aldığı videolar yayımlıyor. Özdemir'in bugün gündeminde Bekir Bozdağ'ın açıkladığı yeni kira düzenlemesi vardı. Özdemir yayının ardından Twitter hesabından da eleştiride bulundu.

Herkesin bildiği gibi Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, bugün yeni kira düzenlemesini açıklayarak 1 Temmuz 2023'e kadar yenilenecek kira sözleşmelerinde artışın bir önceki yılın yüzde 25'ini geçemeyeceğini söyledi.

Detaylar burada👇🏻

Bekir Bozdağ Yeni Kira Düzenlemesini Açıkladı!

Bozdağ'ın açıklamasının ardından pek çok ekonomist bu düzenlemenin yanlış olduğunu ve kiracıları daha da zor bir duruma sokacağını belirtmişti.

Ekonomistlerin eleştirileri de burada👇🏻

Uzmanlar Yorumladı: 'Yeni Düzenleme Kiraların Daha da Artmasına Neden Olur'

Yapılan eleştirilere katılan isimlerden biri de her gün Youtube kanalından gündemdeki konuları ele alan gazeteci Cüneyt Özdemir oldu.

Yayınında, yapılan düzenlemenin ev sahipleri açısından adaletli bir durum olmadığı söyleyen Cüneyt Özdemir sonrasında ise Twitter hesabından yayınından bir kesiti paylaşarak "%25 kira arttırım limiti neresinden baksanız elde kalır. Şimdi ev sahipleri kiracıları çıkartmaya çalışacaktır! Adalet Bakanı enflasyonla mücadele ederse bu durum kaçınılmaz!!!" dedi.

Ardından hızını alamayan Özdemir tekrardan bir paylaşım yaparak "Ekonomi Bakanı’nın beceriksizliğini Adalet Bakanı kapmaya çalışırsa böyle hayatın akışına uymayan abukluklar çıkar…" diyerek sert çıkıştı.

İşte Özdemir'in o paylaşımı;

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Cüneyt Özdemir'e gelen yorumlardan bazıları ise şu şekilde👇🏻

Peki, siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım...

Popüler İçerikler

2025'de Eurovision'a Türkiye Adına Kim Katılmalı?
Nükhet Duru'nun Kadınlara Yönelik "Tayt Bir Kıyafet Değildir" Çıkışı Ortalığı Fena Karıştırdı!
Diyanet, "Karalamalara Rağmen" Diyerek Duyurdu: Din Adamlarına Güven Oranı Açıklandı
YORUMLAR
09.06.2022

En az %200 enflasyon olan bir ülkede sen kalkıp kime ne hakla en fazla %25 zam yapabilirsin diyorsun ki? Biz de benzine süte peynire vergilere en fazla %25 zam kabul ederiz diyebilecek miyiz? Kiracı haklı da ev sahipleri hep gotune buzlu badem sokan zengin tayfa mi ki? Bugün işine geldiğinden bu kararı destekleyenler yarın bir gün hükümet bankadaki paranıza da istediği kurdan el koyduğunda görürüm ben sizi. Hala mülteciler din kardeşimiz ayağına sürünün bakalım. ne iş kaldı ne kiralayacak ev ne sokakta taciz edilmeden yürüyecek alan.. kendi kendini bu kadar bitiren bir başka toplum var mı acaba?

09.06.2022

süt, peynirle ev aynımı peynir, süt satan her ay zamlı alıyor o da zamlı satmak zorunda evsahibi 10-20 sene öncenin maliyetleriyle ev yaptı hala neyin zammı bu

09.06.2022

Sus liboş sermaye yalakası

09.06.2022

Evden çıkarması zor fakat huzurunu kaçırıp gitmene sebep olması çok kolay. Yorumları Norveç'e göre yapıp durmyın mk.

TÜM YORUMLARI OKU (12)