Yeni İddialar Gündemde: Sıla'nın Darp Edildiğini Söylediği Geceden 18 Saat Sonra Çekilmiş Görüntüleri Delil Dosyasında!

Yeni iddialar gündeme geldi, Ahmet Kural delil dosyasına yeni bir kanıt eklenmesini istedi. 

Ayrıntılara bakalım...

Sıla ile Ahmet Kural'ın 2017 yılında başlayan ilişkisi tüm Türkiye'yi kendine hayran bırakmıştı.

Alem Aşk Görür! Yeni Başladığı İddia Edilen Sıla ve Ahmet Kural Aşkı Belgelendi!

Fotoğraflardaki halleri günlerce konuşulmuş, birbirlerine bakışları herkesi kıskandırmıştı.

Kıskanmaktan Bir Hâl Olduk! Sıla ve Ahmet Kural Çiftinin Tadını Doyasıya Çıkardıkları Destansı Aşkları

Ta ki 2018'in ilk günlerine kadar... İddialara göre kıskançlık krizine giren Ahmet Kural Sıla'ya şiddet uygulamıştı ve Sıla da bunu affedememişti.

Ayrılığın üzerinden geçen ayların ardından, geçtiğimiz ekim ayında bu fotoğrafı görmüş ve çok sevinmiştik: Yeniden bir aradalardı!

Ama işler yolunda gitmedi ve Kasım ayının başında gündeme bomba gibi bir haber düştü: Sıla, sevgilisi Ahmet Kural'ın kendisine şiddet uyguladığını öne sürerek, savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Adliye önünde açıklama yapan Sıla, "Yerlerde sürüklendim, kafam duvarlara vuruldu. Kaçmaya çalıştığım sırada, Ahmet Kural tekrar yakaladı ve kafama kül tablasıyla vurdu. Yoğun hakarete maruz kaldım. Yaklaşık 45 dakika sürüyor bu saldırı" dedi.

Şoktayız! Kıskanılan Aşkta Sona Gelindi: Ahmet Kural Sıla'yı Darp Etti!

İddialar karşısında Ahmet Kural da açıklama yaptı ve "Bu iddiaların hiçbirini kabul etmiyorum. Bunun ile ilgili de hukuki yollara başvuracağım maalesef. Çok üzgünüm çok" dedi.

Ahmet Kural'dan İlk Açıklama Geldi: Suçsuzum, İddiaları Kabul Etmiyorum!

Ve son olarak bugün Ahmet Kural'ın delil dosyasına konulmasını istediği bir video Kanal D Haber'de gündeme geldi.

Şiddet olayından 18 saat sonra çekildiği iddia edilen videoda Sıla arkadaşlarıyla bir arada ve şarkı söylüyor...

Darp izlerinin görünmediğinin iddia edildiği videonun tamamı için: 👇

Ancak video yeniden incelendiğinde Sıla'nın yanağında ve kolunda darp izlerinin olduğu net bir şekilde görülüyor.

Kaynak

Önümüzdeki günler neler gösterecek bilmiyoruz elbette, şimdilik Sıla'dan gelecek cevabı bekliyoruz...

Kaynak

Popüler İçerikler

'Skibidi Bop' Şarkısıyla Dans Ederek Çiftçi Hayatından Milyoner Hayatına Adım Atan 'Göbek Reis' Aslında Kim?
Çok mu Çok İddialıyız? Brad Pitt'ten Daha İyi Oyuncu Olduğunu Söyleyen İlker Aksum Dillere Fena Düştü!
Münevver Karabulut'u Vahşice Öldüren Cem Garipoğlu'nun İntiharının Öncesindeki Son Görüntüleri Ortaya Çıktı
YORUMLAR
30.11.2018

Olay şu ki. Ahmet Kural henüz bir açıklama yapmadan ünlü veya değil, yakını veya değil herkesten linç yemişti. Ortada henüz kanıtlanmış bir şey yoktu. Duygu sömürüsünü çok seven, vicdanlara oynamaya bayılan halkımız anında Sıla tarafındaydı. Şimdi Sıla'nın bu görüntüleri çıkınca yapmaz öyle bir şey ya, bir Sıla açıklama yapsın sonra bakarız deyip geçiştiriyorsunuz. Neden? Sıla annenizin babanızın çocuğu mu? Ne bu güven, ne bu tanıyorum ayakları? Bu şekilde yapmayın. Bir durun kendilerine doğan savunmayı, açıklamayı yapsınlar.

30.11.2018

Eyvallah. Kadını öncelikli tutuyorsunuz da bir kadın olarak söylüyorum bu hareketleriniz abartıya kaçıyor ve kadını rencide etmekten aciz göstermekten öteye gitmiyor. Yani siz kadını savunmuyorsunuz bu yaptığınız şeylerle, daha da acizleştiriyorsunuz. Dinlemeden, haklı mı değil mi bilmeden ortaya attığınız şeylerle siz yüce gönüllü veya mükemmel olmuyorsunuz. İnsanlığınızdan bir parça daha kaybediyorsunuz. Yanlış yanlışla örtülmez. Bırakın her şey çıksın ortaya sonra tarafınızı seçersiniz. Tabii seçilecek taraf varsa.

30.11.2018

Arkadaşlarıyla buluşup şarkı söylemesinde ne gariplik var anlamış değilim. Yaşanan vahim olayı unutturmak için, arkadaşları moral adına bir toplanma gerçekleştirmiş olabilir. Ne yani, dayağı yedin bundan sonra otur ağla, asla gülme eğlenme. İnsanlar bunu mu bekliyor? Kadın şiddet görmeli, kırıp dizini oturmalı, eğlenmemeli zihniyetinde olan bir toplum mu olduk artık?

30.11.2018

nerenle izledin ya da okudun haberi çok merak ediyorum,söylediğin şeylerle konunun ne alakası var o ayrı muamma.görüntülerde ''darp izinin'' olup olmaması zaten konu yani adam bak eğleniyolar diye koymamış dosyaya.. ha senin bakış açından da bakarsak bence gayet de gariplik var..insan yerlerde sürüklenip,kafasına kültablasıyla vurulup tekme tokar dayak yiyeli daha 1 gün bile olmamışken keyfe keder cümbüş yapar mı ya hiç sinir krizi falanda mı geçirmez?senin evine hırsız girse,hasarlı kaza yapsan,bi akrabanın ölüm haberini duysan ya da eşinle dostunla büyük kavga etsen cidden ertesi günü eğlenebilir misin?insan psikolojisine ters bi durum bence ama yok ben eğlenirim aga diyosan da dicek lafım yok.

30.11.2018

En başından beri söylüyorum. Sıla haksız ahmet kural suçsuz çıkarsa gram şaşırmam. Olay medyaya yansıdığı gibi değil kesinlikle.

TÜM YORUMLARI OKU (62)