Yeni Hikaye Modu ve Aşırı Gerçekçi Grafikleriyle FIFA 17 Heyecanına Ortak Olun!

FIFA 17, oyuncuları yeni futbol dünyalarına götürüp derinliği ve duyguları olan karakterlerle tanıştırarak gerçeğe uygun, özgün bir deneyim sunuyor.

FIFA 17'de Alex Hunter olarak kendi profesyonel futbol hikayenizi yazacağınız yepyeni sinematik hikaye modu Yolculuk gibi modlarıyla sizleri sürükleyici, gerçek bir futbol deneyimine davet ediyor. Oyundaki futbolcuların düşünce ve hareketlerinde, rakiplerle olan fiziksel etkileşimlerinde, duran toplarda ve hücum etkinliklerinde yapılan devrim yaratan yeniliklerle sahanın tek hakimi olacaksınız.

FIFA 16 ve FIFA 17'nin Karşılaştırmalı Grafikleri

PC, Xbox One ve PS4 formatlarında Türkçe Metin Çevirisi bulunan oyunda 18 Süper Lig Takımı ve Ay-Yıldızlı Milli Takım Lisanslı olarak oynanabilir durumda.

Video:

Popüler İçerikler

Avukatı Doğruladı: Tutukluluğunun Devam Etmesini Kaldıramayan Dilan Polat İntihara Kalkıştı!
Arzu Sabancı'nın "A" Harfli Ekmeğini Kesen Çalışanın 1 Mayısını Kutlayarak Hepimizi Güldüren Kullanıcı
Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
YORUMLAR
04.10.2016

Ps4 için 270 TL baya heyecan yarattı bana :D

04.10.2016

"...Aşırı Gerçekçi Grafikleriyle..." abart amk, ulan her sene aynı b*ku çıkarıp ebesinin nikah masraflarını karşılayacak fiyat istiyorlar, ulan oynarken gözlerinizi açın da oynayın amk bende 16 var bir s*kime benzemiyor, adamlar bir lanse ediyor yok şunu yaptık yok bunu yaptık... Fifa 17 Demo'yu da indirdik öyle 60€ verecek bir şey göremedim, almıyorum amk.

04.10.2016

alex hunter modu fikir olarak güzel evet, ciddi prodüksiyon yapılmış falan ama sonunda sıçıp sıvamışlar, herkese aynı if hunter kartını veriyorlar oysaki ben uzun paslı oynarım pası iyi olsun senin çalımın iyidir tekniğin iyi olsun ama yok herkesin hunterı aynı, o halde neden oynayım ? bütün maçları forfeith yapsan bile gelişiyor adam mk saçma yani olmamış ea

TÜM YORUMLARI OKU (6)