Yeni Hafta Yeni Rekor: Dolar 17 TL'yi Aştı

Dolar/TL kuru yeni haftaya rekorla başladı. Kur ilk işlemlerde günlük yüzde 5'i aşan yükselişle 17,50'nin üzerini gördü.

Geçen hafta Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) 100 baz puanlık faiz indiriminin ardından kurda yukarı yönlü bir hareket izlenmiş ve 17.14 ile rekor seviye kaydedilmişti. Rekor seviyenin ardından TCMB'nin beşinci müdahalesi gerçekleşmiş ve kur haftayı 16.40 seviyelerinden kapatmıştı.

Bloomberg HT'ye konuşan kaynaklar son müdahalenin yaklaşık 2 milyar dolar seviyesinde olduğunu söylemişti.

Gram altının fiyatı bin lirayı aştı

Dolar/TL'de yaşanan yükselişin ardından gram altın fiyatları da 1.000 TL seviyesini gördü.

Popüler İçerikler

Bahar Dizisinde Timur'un Her Şeyi Anladığı Sahnedeki Çekim Hatası Gündem Oldu!
Koşun Kaos Var: Demet Akalın Programına Gülben Ergen'i Konuk Edince Seren Serengil'in Tepkisi Sert Oldu!
Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
YORUMLAR
20.12.2021

Ingiltereden aldi emirleri fusurdu faizleri..ülkeyi bilerek batiriyor...saglam zamlara hazir olun..kimsede ses cikarmiyor...hala reis arkandayiz diyen koyun beyinliler var...arkadas bu kadar kormusunuz bu adam ulkeyi batiriyor hala susuyorsunuz !!!

Kimse susmuyor aslında herkes farkında olan bitenin ancak AKP artık yolun sonuna geldiğinin farkında. İnsanları sokaklara döküp ortalığı karıştırmak istiyorlar ki bu karmaşadan faydalanıp emin olun kaçacaklar ya da ikinci ihtimal OHAL ilan ederek seçimi de insanların isyanını da rahatça bastırabilsin. Şu an durumlar çok kötü evet ancak dikkatli ve akıllı davranmak zorundayız! Bu artık bir satranç oyununa döndü.

20.12.2021

2 ay önce burda bir gönderinin altına dolar yıl sonu 20 ye görecek dediğimde, herkes güldü yok artık diye

20.12.2021

usenmedim baktim hakkaten demissin

20.12.2021

yıllardır AKP , FETÖ'nün kendisi diyorduk millet inanmıyordu. Nerede fetöcü biri varsa şimdi akp'de yönetici yada bakan. el birliğiyle ülkeyi batırıyorlar ama hala bunları savunan koyun beyinliler var. Yazık güzelim ülkeye yazık

TÜM YORUMLARI OKU (20)