Yeni Gelmedi Geri Geldi: Müslüm Gürses'in Vazgeçemem Şarkısını Yorumlayan Gökhan Özen, "Helal Olsun" Dedirtti

Son dönemlerde estetikleriyle gündeme gelen Gökhan Özen Harbiye konserinde Müslüm Gürses'in şarkısını söyledi.

Uzun süredir Amerika'da yaşayan ve geçtiğimiz aylarda Türkiye'ye dönen Gökhan Özen 2000'li yılların başında ülkenin en önemli popçularından biriydi.

Son dönemlerde estetikleriyle ve botokslarıyla gündeme gelen ve dillere düşen Özen yaptığı açıklamalara rağmen botoks açıklamalarında pek de inandırıcı olmamıştı.

Geçtiğimiz gün Harbiye konserinde Müslüm Gürses'in "Vazgeçemem" şarkısını seslendiren Özen birçok yorum aldı.

İşte o anlar 👇

İlginizi Çekebilir:

Başkası Giyse Yerin Dibine Sokardık: Tarzının Dışına Çıkan Serenay Sarıkaya "Yine Sen Yine Sen" Dedirtti
Karanlık İnzivadan Bir Türlü Çıkamayan Çağla Şıkel'e Özenen Yasemin Sakallıoğlu Zayıflama Meditasyonu Yaptı
Kimseden Habersiz Evlenen Melisa Aslı Pamuk ve Yusuf Yazıcı Cannes Film Festivaline Birlikte Boy Gösterdi!

Popüler İçerikler

Sosyal Medyada Yayılan Tesettür Videosunda Verilen Mesajlara Tepki Yağdı
Elektriğe Yüzde 38 Zam! 1 Temmuz'dan İtibaren Geçerli Olacak Elektrik Zammı Açıklandı
Makam Arabası ile Suriye ile Türkiye Arasında İnsan Kaçıran Tuğgeneral Bilal Çokay Tutuklandı
YORUMLAR
24.05.2024

siz vazgeçmem i bir de Mehmet Erdem den dinleyin

01.06.2024

Yav bi işine bak kimden dinliyceksen dinle illaki başkasını yazmak zorunda mısın?! Gökhan kendine has olarak yorumlamış söylemiş kuduruyorsunuz hemen kıyaslama yapın bir yeriniz eksilmesin. Tarzları çok farklı olan kişileri kıyaslamak hele pişmiş aşa su katmak gibi. O ismini andığın kişi zaten müslümün tarzında olan biri. Gökhanla kıyaslamak gerçekten saçma. Önemli olan zoru başarmaktır bay profesör

01.06.2024

Gökhan Özen ile ilgili yayın yaparken bıkmadınız saçma algı kasmalardan. Adam tarzı olmayan bir parçayı(senden vazgeçmem) canlı sesiyle risk alarak sahnede söylemiş ilk kez ve başarıyla üstesinden gelmiş çunku gelebilecek önyargilara ragmen başarmiş adam. Hem de şarkıya başlamadan öncesinde, Müslüm gürsesle ilk karşılaştığı anısını anlatıp, müslüm gürsese duyduğu saygıdan dem vurarak .... Müslümden bilinen şarkiyi soyleyince hemen uuuuv vavvvav gibi korumacıliklara bürünülüyor ya! Bu bir risktir adam o riski almış ve başarmış nokta. Kendine has tarzıyla çok da hissederek söylemiş işte lamı cimi yok. Adama gıcık oluyorsunuz diye sürekli yermeye çalışmak; kendi özgüveninde problem olan kişiler yapar bu acimasizca vurmayi.

01.06.2024

Yaptığın yayının içine dahi yok estetik yok bilmem ne tıkıştırmışsın maşallah art niyetiniz açıkça görülüyor. Adam mesleğini icra ediyor Harbiye sahnesinde ama illaki oraya estetik botoks hatırlatması yapmak şart dimi! Ulan adam kaç defa söyledi iyi açıp kulaklarınızı dinlesydiniz. "2018 yılında babamı kaybettikten sonra çok ağladığım için gözlerimden sağlık problemi yaşamaya başladım ve bu artık görüş alanımı daraltmaya başlamıştı, migreni de tetikliyordu, mecburen göz ameliyatı geçirmek zorunda kaldım, bu kesmeli biçmeli göz operasyonu yüzümde şişkinliğe(ödem) sebep oldu, doktorum da bu süreçte sporu yasakladı, 3 ay hiç spor yapmadım 15 kilo aldım, yapım sebebiyle aldığım kilolar yüzüme de yansıdığı için ekstra şişkinlik oluştu" dedi daha ne diyecek??! Babasını kaybettiğinde bir başsağlığı bile dilemeyenler adama demediklerini bırakmıyorlar yapmadığı bir şey yüzünden!

01.06.2024

İkide bir karalama ihtiyacına düşüyorsunuz! Herkese suspussunuz, Gökhana gelince ama o zamaninda şoyle şoyle yapmişti o şoyle idi demekten bikmadiniz bikmiyorsunuz! Siz onun botoks olmadığına dair yaptığı açıklamalarına inansaniz ne inanmasaniz ne. Sizlerin vicdanı zedelenmiş. Adam sahnede dinleyicileri coşturuyor gitar piyano çalıp yabancı dilde dahi şarkı söylüyor bunların haberini bile yapmazsiniz işinize gelmez anca kötüleyin. Neden çünkü kimsenin yalakası değil bu adam! Kimsenin sırtından geçinmiyor! Abuk sabuk hallerde pozlar vermiyor! Şımarıklık ya da saygisizlik etmiyor kameralar önünde! Ne iş yapiyorsa kendi çabasıyla yapiyor! O yüzden sizin gibilere yaranamaz! Efendi bir adam olduğu için. Üreten söz müzik düzenlemelerini kendisi yapan bir sanatçının üzerine bu kadar gidilmez be. Sanatına dair; konserlerde nasıl bir müzik performansı sergilediğine bakmayın, işiyle ilgili tek kelime yazmayın, magazinsl uydurmaca iftira dolu haberlerle gelip bodoslama dalın gitsin.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ