"Yeni Gelin" Dizisinin Türkmen Ablası Esin Gündoğdu'nun Değişimini Görenler Gözlerine İnanamıyor!

Show TV'de yayınlanan 'Yeni Gelin' dizisinin Türkmen Ablası, Özge Özpirinçci ve Buğra Gülsoy ile rollerini paylaştığı 'Aşk Yeniden' dizisinin Ayfer'i Esin Gündoğdu uzun zamandır gözlerden uzaktı. Başarılı oyuncu bir döndü pir döndü! 76 kilo vererek yepyeni bir görünüme sahip olan Gündoğdu'yu görenler gözlerine inanamadı.

Muhteşem oyunculuğu ile izleyenleri kendisine hayran bırakan Esin Gündoğdu'yu en son Show TV ekranlarında görmüştük.

"Yeni Gelin" dizisinde Türkmen karakterine hayat veren ünlü oyuncu, bundan önce "Aşk Yeniden" dizisinde Ayfer karakterindeydi.

Gündoğdu'nun, "Aşk Yeniden" dizi projesini çektiği dönemde 138 kilo olduğu biliniyor. Ancak şimdi o hallerinden eser kalmadı...

Başarılı oyuncu "Yeni Gelin" dizisinden bu yana geçen 2 yıllık süreçte gözlerden uzak kalmayı tercih etti. Bu dönemde sporu hayatına katarak kilo sorununu yenmek için mücadele verdi.

Gündoğdu, mücadelesinde başarılı oldu ve tam 76 kilo vererek inanılmaz bir değişime imza attı.

Gündoğdu kilo verme serüvenini başarıyla tamamladığını Doğrulanmış "Kırk yıllık maymunum böyle evrim görmedim 😂😂#10yearschallenge" sözleriyle duyurdu.

Kendi programı ile 78 kiloya düşen Gündoğdu neler yaptığını, "@ben_yaptiysam_herkes_yapar" adlı bir sayfa açarak sevenleri ile paylaştı.

Verdiği kilolarla bambaşka biri oldu!

Gündoğdu bu süreçte, diyetisyene gidip daha çok kilo aldığını ve salondan odaya bile gidemediğini anlatmıştı.

Sayfasındaki paylaşımında "Neden bunu koydum çünkü ameliyat olmuş gizliyor diyenler var. Şöyle bir genel açıklama yapayım.Ameliyat olmadım olsam 5 yılda değil 5 ayda verirdim fazla kilolarımı. Olan arkadaşlarıma saygım sonsuz o da çok zorlu bir süreç biliyorum" diye açıkladı.

www.instagram.com

Yeni görünümü ile dikkat çeken başarılı oyuncu sevgilisiyle verdiği pozlarla da çok konuşuldu.

Bunlar da ilginizi çekebilir:

Kıvanç Tatlıtuğ Aile Dizisindeki Öpüşme Sahnesinden Sonra Evliliğinde Kriz Çıktığı İddialarıyla İlgili Konuştu
Acun Ilıcalı ve Çağla Altunkaya Deprem Bölgesinde Çocuklarla Birlikte Film İzledi
Kylie Jenner Nasıl Bu Kadar Zengin Oldu?
Ünlü Oyuncu Çift Hande Soral ve İsmail Demirci Oğulları Ali'nin Yüzünü İlk Kez Gösterdi

Popüler İçerikler

Fenerbahçe Kadın Voleybol'un Genç Yıldızı Duru Türknas'ı Yakından Tanıyalım!
Kendisini ‘Cinsel Terapist’ Olarak Tanıtan Buse Aydın’ın Yetkisi Yokmuş!
Tam Bir Erkek Annesi: Oğlu Can'la Yolculuğa Çıkan Ezgi Mola'dan "Anne Be" Dedirten Sözler
YORUMLAR
04.04.2023

Vallahi helal olsun büyük başarı. Az yemek size kilo verdirtmez, her gün az yemek verdirir. Hali saha sizi sporcu yapmaz, hergun hali saha yapar.

05.04.2023

Her gün halı saha seni menisküs artı pubis yapar. Bacaklarında eski skoda kamyonetlerine döner. Zira halı sahada spor olmaz.

04.04.2023

ayyy tebrik ederim ameliyatsiz vermek cok iyi

05.04.2023

Amaliyatlı

04.04.2023

Kadinin instagramindaki ilk storysinde gastrik bypass ameliyati oldugunu anlatiyor. Hic mi ozenmez bi insan yalan haber yapmaya devam!

05.04.2023

sırf size cevap yazmak için hesabı yeniden aktive ettim. lütfen dr faki ile olan ameliyat sonrası videoyu izleyiniz. 76 kiloyu kendi imkanlarıyla verdikten sonra vücut eski haline dönmeye başlayınca ameliyat oluyor. sadece görülen ilk veri ile, araştırmasız ve yüzeysel yorum yapmak, daha fenası bu konuda ahkam kesmek, yazık ki yeni Türkiye profilinin en büyük problemlerinden. ben konuyla zerre alakası olmayan bir insanım, sadece sizin yorumunuz üzere 3-4 dakika vakit geçirdim instagramda. Allah rızası için, buraya yazmaya harcadığınız süreyi, doğru bilgiye ulaşmaya harcayın ve tekrar nolur, her konuda yorum yapmak zorunda hissetmeyin. Saygılar.

TÜM YORUMLARI OKU (21)