Yeni Galaxy Tab ve Tab Pro Yolda

Gelen dedikodular Güney Koreli Samsung'un hararetli bir şekilde yeni tabletleri üzerinde çalıştığını söylüyor. Söylentilere göre şirket yeni nesil Galaxy Tab ve Galaxy Tab Note Pro gibi cihazlar ile kısa bir süre içerisinde karşımıza çıkacak.

Samsung'tan, Galaxy Tab Active'i saymazsak geçtiğimiz Haziran ayından beri yeni bir örnek gelmemişti. Görünüşe göre üretici sessizliğini bozmayı düşünüyor. SamMobile'a göre Samsung birden çok, farklı modelde tablet ile çok yakında tekrar merhaba diyecek.

Sitenin paylaştığı model ve kod numaraları ise şu şekilde; Galaxy Tab AS (SM-T350) , Galaxy Tab AS (SM-T351), Galaxy Tab AL (SM-T550) , Galaxy Tab AL (SM- T551), Galaxy Tab AL Plus (SM-P550) , Galaxy Tab AL Plus (SM-P551), Galaxy Tab AS Plus (SM-P350) , Galaxy Tab AS Plus (SM-P351).

Model numaralarına bakacak olursak tabletler Galaxy Tab 4 serisinden geliyor. SamMobile ise Galaxy Tab AS'in 7 inç Galaxy Tab 4'ün kardeşi, Galaxy Tab AL'ın ise 8 ya da 10.1 inç'lik yeni Galaxy Tab 4 olacağını bildiriyor.

Yeni Samsung tabletler ile yakın zamanda tanışabileceğimiz söylenirken, kesin bir tarihten bahsedilmiyor.

ShiftDelete.Net

Popüler İçerikler

Sonunda Bu da Oldu: Antalya'daki Bir Otelde Türk Müşteriden 120 Euro "Milliyet Farkı Ücreti" Alındı
Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!